Okategoriserade

När jag var en liten bebis…

En av Lucas favoritsamtalsämnen just nu är saker om när han var en liten bebis. Han älskar att fråga om olika saker som jag gjorde med honom när han var en liten bebis och jag älskar att berätta. Han kan säga saker som ”När jag var en liten bebis då mamma bära mig i den” och så pekar han på bärsjalen. Det är så mysigt när han pratar om när han var liten för det får mig att minnas tillbaka på tiden som nybliven mamma och hur det var att vara mamma för första gången. Jag saknar fortfarande den tiden ibland och om jag hade kunnat spola tillbaka bandet för att återuppleva alltihopa en gång till så hade jag gjort det. Dom senaste 5 åren har varit dom bästa åren i mitt liv! Tiden innan det var också rätt bra 🙂 Då pluggade jag utomlands i England i 5 månader och i Brasilien i 1 år – det var en häftigt tid! Jag har haft ett ganska intressant liv som inte liknar nån annans, men även om det låter tråkigt så är det roligaste, häftigaste, coolaste och underbaraste jag nånsin upplevt att skaffa barn.

9 dagar som mamma

2 Comments

  • Emilieb

    Åh ja jag känner så med dig! Allt annat man upplevt bleknat i jämförelse med att få bli o vara mamma!! ❤️
    En stor eloge till dig som skriver så bra i bloggen under hela denna tiden oxå! ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.