När flyttar era nissar in?

Nu när jag blev tvungen att avslöja att dinosaurierna inte alls kommer till liv om nätterna, utan att det är bara är jag som har busat med dom varje år, så ser jag ännu mer framemot nissen! I vanliga fall är jag ju dödstrött när november kommer. Nu är jag aspepp! Så nu undrar jag när era nissar flyttar in hos barnen och vad ni har för bus planerat i år? Eller ännu hellre så hade jag velat veta vilka nissehyss som era barn minns som allra roligast? Dela med er!

Spana in den här listan för mina bästa nissehyss: 20 tips och idéer till nissedörr och nissebus

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

 1. Karolina

  Vår Nisse flyttar in imorgon. Så efterlängtat! Jag har lagt ut en del av det som vår Nisse gjort på @lukas_rum i fall du vill ha tips. Barnen här pratar om flera grejer Nisse gjort men bla de snögubbar han gjort på olika sätt och när han gjorde Luciatåg med gosedjuren. Är också taggad på att fixa och skapa nya minnen 😊
  Lycka till med fixandet!

  Svara
 2. Elisabet

  Min kusins Nisse stekte ägg (såna där små som är godis) i barnens lek-kök, och hade naturligtvis glömt dem i pannan, och när det var lördag, dessutom;)
  Sen hade han också parat ihop alla skor på fel sätt.
  Typ Viktors vänstra med Isadoras högra, osv.

  Svara
 3. Johanna

  I morse hade Nisse flyttat in. Roligast var när Nisse målat med tandkräm badrummet och byggt tågbana överallt.

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här