Okategoriserade

Rena rama drömmen!

– Samarbete med Mathem –

Det blev ju inget dop denna helgen, men det hindrade inte oss från att fika loss ordentligt! Gissa om barnen blev glada när dom fick se att köksbordet var uppdukat med tårtor, kakor och bullar i all oändlighet! Det kändes som att köket hade förvandlats till ett café och vi stod där och tittade på alla bakverken genom en glasruta, med en stor skillnad, vi behövde inte välja en sak utan det var fritt fram att äta av ALLT! Vilken dröm! Dessutom fick vi allt levererat hem till dörren via Mathem.se!

Hur kommer det sig då att vi hade hela köksbordet fullt av gofika? Jo, för vi testade Dahls goda sortiment som vi göteborgare numera kan beställa via Mathem! Det är nämligen så att Mathem har fått ett nytt stort lager med massor av extra kapacitet i Göteborg och därför har även sortimentet utökats med massor av kul som inte funnits förut. Hur lyxigt är det inte att kunna beställa färskt fika, konditoribröd och smarriga tårtor, direkt från TV-soffan och sen få det levererat hela vägen fram till dörren? Det är inte bara lyxigt utan också värdefullt i dessa tider med coronasmittan som härjar i samhället.

Jag måste passa på att tipsa om julklappar också! Jag vet inte om ni har sett det, men Mathem har även utökat sitt sortiment med ett jättestort utbud av grejer från Clas Ohlsson och av slump råkade jag se deras SUPERFINA träleksaker! Jag hade ingen aning om att man kunde köpa så fina leksaker från Clas Ohlsson eller att man kunde köpa dom för exakt samma peng via Mathem 🙂 Hur bra som helst!

Den här schwarzwaldtårtan var fantastiskt god! Visste ni att den är glutenfri och gjord på marängtårta?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.