Okategoriserade

Casting för reklamfilm

Denna veckan har varit både superkul och lite stressig vecka för mig. Låt oss säga så här, det går VERKLIGEN bra just nu! Men det innebär ju också hårdare arbete, sena kvällar och mindre mys med Victor. Det är nu och i december, men sen brukar det bli lugnt igen 🙂

I veckan gjorde jag en jättekul grej, nämligen en casting för en reklamfilm tillsammans med William! Jag fick frågan via min instagram, så himla kul! Det är faktiskt en hel del förfrågningar som kommer in den vägen, bland annat brukar jag få förfrågningar till olika tv-serier. Haha! Klart att det hade varit kul, men det är ju oftast något skämmigt som t.ex. ”Middag med mitt ex”. Det spelar liksom ingen roll att dom erbjuder arvode, jag hade ändå inte velat skämma ut mig i TV för att sitta på en pinsam middag med ett ex. Haha! Nej, jag hade hellre velat vara med i något gulligt program, typ Familjen Annorlunda eller så. Men då krävs det ju ganska många fler barn. Haha!

Har ni varit med i något TV-program eller reklamfilm? Vilken? Berätta!

4 Comments

 • Sanna

  Jag fick förfrågan från TV-programmet ”Unga Föräldrar” när det var i uppstarten. Då hade det ännu inte riktigt bestämt vilket fokus programmet skulle ha och inte. Min dotter Alva var då 8 år, och produktionen kom senare fram till att hon var för gammal. Det ville hellre följa unga föräldrar från graviditet (eller åtminstone från småbarnsåldern) och framåt.

  Jag själv tyckte det var supertråkigt, även om jag var väldigt tveksam till en början. Men jag antar det helt enkelt inte var menat.

  Har dock medverkat i ett reportage om unga föräldrar där jag blev intervjuad. Det visades på Norrköpings lokala TV-kanal. Har även fått förfrågningar från ett antal olika dejtingprogram. Men är alldeles för feg för att våga ställa upp i något sådant, haha.

  Kram Sanna

 • Sabina

  Hej! Här varit statist i svts tv serie herr von Hancken, på mellanstadiet var jag med i en musikvideo och även vi i femman. Vi i femman var dock bara radio om jag inte minns fel 🙂

 • Ylva

  Jag tycker att du fokuserar mer på reklam, shopping och sociala aktiviteter än att vara mammaledig , ägna dig åt fina barn och leva ett ansvarsfullt coronsliv,

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.