Preppade inför vintern

– Innehåller samarbete med Jollyroom och annonslänkar –

I år har vi beställt snö, jullov i pulkabacken och en skidresa till Branäs. Jag önskar verkligen av hela mitt hjärta att coronaviruset släpper sitt järngrepp om världen snart. Det skulle vara så himla kul att få åka skidor även denna vintern, barnen älskade det! Dessutom var det kul att få göra en fysisk aktivitet som var rolig för hela familjen 🙂 Hur som helst så preppar vi för en vinter med snö detta året. Lucas och Isadora växer så det knakar så båda har fått nya vinteroveraller och rejäla vinterskor. William har också fått en jättesöt vinteroverall 🙂 Vi hade ingen sen innan eftersom Lucas och Isadora är födda på våren så dom har bara sommarkläder i den storleken 🙂

Det är inte jättekallt i Göteborg just nu även fast det faktiskt har snöat här på Hisingen, men vi gick ut och lät alla tre inviga vinterkläderna ändå 🙂

Barnen har fått välja både skor och overaller själva 🙂 Isadora ville såklart ha rosa, vilken suprise! Och Lucas ville ha kamouflage.

Ni hittar Lucas overall HÄR och Isadoras HÄR!

Både overallerna har svarta partier på rumpan och knäna, vilket är bra eftersom det lätt blir smutsigt där annars. Det svarta är lite mer förlåtande än vad t.ex. rosa hade varit. Overallerna är varma och vattentäta med 10.000 vattenpelare.

Williams overall är jättemysig med en söt och värmande pälskrage 🙂 Ni hittar hans overall HÄR!

Vinterstövlarna som barnen har fått är rejäla och fodrade med gosigt teddy. Stövlarna är både vind- och vattentäta. Dom finns att köpa HÄR för bara 199 kr! När vi beställde dom kostade dom 499 kr så det är en grym rabatt!

Storleksmässigt så var alla tre overallerna samt skorna helt enligt förväntan, alltså normala i storleken. Lucas har storlek 128, Isadora har 110 och William 68. På skorna har barnen storlek 28 och 33.

Ni hittar massor av vinterkläder på Black Friday hos Jollyroom just nu så passa på att handla det ni behöver inför skid- eller pulkasäsongen!

Lucas var såååå sååååå sååååååååååååååå stolt över att få hålla William i famnen så här för första gången. Älskade stora killen! Mitt hjärta smälter 🙂 Och linslusen Isadora spelar pajas som vanligt!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här