Femte graviditeten

Mysig lördagslunch i Saluhallen

Idag har vi hälsat på Williams gudmor (Victors syster) på jobbet i Saluhallen och ätit lång lunch med Victors mamma. Jag har aldrig ätit lunch i saluhallen i stan förut men det var så mysigt!

Jag vi åt löjromstoast till förrätt och köttbullar med mos till huvudrätt och så drack vi alkoholfritt bubbel till 🙂

Victor och hans mamma åt råbiffen som såg supergod ut och steak minute till huvudrätt 🙂 Till William beställde vi köttbullar men han ville verkligen inte ha. Han som ALLTID äter allt totalvägrade äta ända tills Victors pommes kom in, då åt han!

Mina fina svärmor köpte också ett nytt Rooibos-te till mig nu när jag inte får dricka mer än en kopp kaffe om dagen. (Rättelse: man får visst dricka 2-3 koppar kaffe om dagen för Livsmedelsverket när man är gravid). Jag känner inte att jag behöver kaffe men jag är så sugen..! Själva grejen med en kopp kaffe är ju så mysigt! Jag får helt enkelt lära mig att gilla te lika mycket.. 🙂

3 Comments

 • Lisa

  Oj, har det ändrats från 3 koppar till bara 1 nu? 😳🙈 Jag har aldrig testat koffeinfritt kaffe men det kanske duger om det är myset man vill ha? 😁 Jag älskar roiboos-te dock, finns massor av goda med julsmak! 🤗

  • Emma

   Nej som tur var så hade jag fel! Jag hade fått för mig att dom ändrade till en kopp kaffe när dom ändrade rekommendationerna i början på 2020, men dom ändrade bara från 3 till 2-3 koppar om dagen så nu kan jag njuta av kaffe lite mer igen 😊 Däremot läste jag att Livsmedelsverket undersöker Rooibos-te just nu och att man skulle avvakta tills vidare. Känns som knappt får göra nånting nuförtiden 😅

   • Lisa

    Det var ju skönt! 👍😁😁 Haha, ja det är svettigt. Jag har iallafall druckit 1 kopp roiboos-te varje kväll under alla mina tre graviditeter, det gick uppenbarligen bra vad jag vet! 😅 Har även fuskat ibland och tryckt i mig typ ädelost på pepparkakor 🙈🤪 Man orkar ju inte tänka jämt och jag kan aldrig tänka mig att det skulle vara någon fara att dricka 7 koppar kaffe en dag emellanåt heller 😊

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.