Jag har aldrig fått så mycket beröm för ett par jeans förut!

Visst är det så här, att när man hittar ett par jeans som man ÄLSKAR, då bor man i dom jeansen tills dom är totalt utslitna! I alla fall är det så jag funkar 🙂 Jag tycker det är ganska svårt att hitta jeans som sitter perfekt, men när jag väl hittar ett par, då är det dom jag har på mig hela tiden!

Nu i höst hittade jag ett par sådana jeans från NA-KD och jag kan helt ärligt säga att jag har ALDRIG fått så mycket beröm för ett par jeans förut! Och det har inte bara varit på instagram, utan även i riktiga livet 🙂 På Isadoras simskola var det en annan mamma som plötsligt sa “WOW, vilka snygga jeans! VAR har du köpt dom?!” SÅ himla kul!

jeans na-kd

Mina jeans hittar ni genom att gå in på NA-KDs hemsida och sök på “Ekologiska skinny jeans med hög midja och rå fåll” – jag har den ljusblå tvätten (fast dom är inte riktigt ljusblå – men skitsnygga är dom!)

Jeansen har en ursnygg tvätt som gör att dom passar till typ allt! Jag tycker också tvätten på jeansen bidrar till fördelaktig figur om ni förstår vad jag menar 😉 De är höga i midjan och superstretchiga! Jag ÄLSKAR dom! Det är nästan att jag vill köpa ett par till att ha om jag nån gång sliter ut dessa jag redan har.

Det där med hög midja har varit trendigt länge, men det var först detta året som jag hakade på trenden och nu är jag hooked! Det är ju typ den bästa uppfinningen ever med hög midja! Alla kläder sitter bättre och man slipper kläder som klämmer på höfterna eller mitt på magen. Om ni inte testat än så borde ni verkligen beställa hem ett par och testa för det är både snyggt och skönt! I somras bodde jag i ett par jeansshorts med hög midja från NA-KD 🙂

Vad tycker ni om trenden med hög midja? Det är ju en ganska praktisk trend för oss mammor om inte annat 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här