Mycket känslor

Idag har jag ont i magen, jätteont i magen. Min kropp har ballat ur helt dom senaste dagarna. Jag kan knappt äta för jag mår så illa, men jag är inte gravid för mensen kom förra helgen, på dag 18 i cykeln. Jag fick svinont i magen och började blöda jättemycket så det måste varit mensen. Men att den kommit så tidigt har aldrig hänt förut. Jag antar att kroppen känner hur jag mår, den försöker kanske skydda mig på nåt sätt?

Jag hatar att jag sitter här och skriver om allt som är dåligt, men jag kan liksom inte släppa det dåliga förrän jag har skrivit vad som hänt. Och jag har så många frågor till er… Jag tror verkligen att allt kommer kännas lättare när jag kan berätta vad som hänt och ni kan lugna mig med era kommentarer. Det är så svårt att blicka framåt och se framtiden när det känns som att det inte finns en framtid, men jag tror att det är just det som ni kan hjälpa mig med. Jag är säker på att jag inte är den enda här som gått igenom liknande det som jag går igenom just nu.

Förlåt för allt svammel, jag mår kasst och har svårt att reda ut min tankar. Jag hoppas att jag kan berätta vad som har hänt snart.

Relaterade Inlägg

6 Kommentarer

 1. Karin

  Hej,

  Det låter som om du behöver profesionell hjälp för att reda ut dina känslor. När det går ut över kroppen är det inte bra! Take care!!

  Svara
 2. Stina

  Vet inte vad som hänt men hoppas du mår bättre snart <3 vi läsare kommer finnas här för att bolla problemen när du orkar berätta om det <3 många kramar

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här