Okategoriserade

Morgonbesök på Minutkliniken

– I samarbete med Minutkliniken –

Idag är det min 22:a dag som sjukling och brukare av alvedon och ipren och idag var det värre än värst. Fy sjutton vad ont jag hade när jag vaknade imorse! Jag kunde inte få fram ett endaste ord till Lucas och staplade genast ner för trappan mot medicinskåpet. Det gick nästan inte att svälja ner tabletterna så ont hade jag. Efter att jag hade lämnat Lucas på dagis så åkte jag och Isadora raka vägen till Minutkliniken för att kolla upp om vad det var för fel på mig. Jag önskade innerligt att det skulle vara halsfluss så att jag skulle få antibiotika och bli med eländet, men nej, bara ett helt vanligt virus!


När man önskar att man har en riktig sjukdom så får man höra att man bara har virus, hur frustrerande är inte det? Innan jag gick därifrån så lyssnade sköterskan på mina lungor och ringde läkaren som skrev ut ny astmamedicin till mig. Mina lungor lät fint, men på kvällarna och ibland under pollensäsongen så får jag lite lätt astma som framför allt är väldigt obehaglig.

I Göteborg finns Minutkliniken på Ica Maxi i Mölndal och i Nordstan. Jag åkte ända till Mölndal för att slippa gå till vårdcentralen som ändå ligger rätt nära oss. Jag tycker det säger en hel del om hur bra Minutkliniken är. Det bästa med Minutkliniken tycker jag är att man kan gå vilken tid man vill och man behöver inte ringa kl 8.00 på morgonen – det är alltid drop-in som gäller 🙂

 

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.