Okategoriserade

En grej som gör henne rasande

Isadora har börjat bli ganska bestämd och envis nu. Det är verkligen inte lätt att förstå vad hon vill alla gånger och det är inte kul när man inte fattar för hon blir jättearg. En grej som hon kan bli alldeles rasande över är hur man serverar henne banan. Hon har ätit banan varje dag jättelänge och jag delar alltid bananen i tre stavar för att hon inte ska sätta i halsen. Men en dag så skulle hon plötsligt inte äta den på det viset längre. Hon blev jättearg och skrek och gapade på mig och det som hände var att jag tillslut tog bort bananen. Samma sak hände varje dag i en vecka. Jag fattade ingenting eftersom hon såg lika exalterad ut varje gång som jag tog fram bananen. Men vid ett tillfälle så såg jag exakt när under serveringen av bananen som hon blev arg och det var när jag delade den. Då förstod jag äntligen vad problemet var! Hon ville äta bananen hel! Tänk att bebis-charader kan vara så komplicerat!


Foto: Liselotte

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.