Morgon-PW till förskolan

Idag gick vi för första gången till förskolan istället för att åka bil 🙂 Det gick hur bra som helst! Victor gick först med William och jag och Isadora lite längre bak eftersom Isadora fortfarande behöver lite hjälp uppför trottoarkanter med sin cykel.

Om någon undrar så vaknade William varje gång Victor stannade, därför går han framför oss 🙂

När vi kom fram till förskolan var hon så stolt och ropade till alla sina kompisar att hon har fått en ny cykel, cykelhjälm och en William. Alla hennes kompisar stod klistrade vid staketet och bad att få se på lille William 🙂 Vi stannade en liten stund pratade med fröknarna innan vi gick en raskpromenad hemåt.

Första gången vi gick till förskolan tog det exakt en timme att gå fram och tillbaka, men nu har Isadora fått upp farten så det tog cirka 25 minuter dit och 20 minuter hem 🙂 Perfekt morgonpromenad!

Om en stund är det dags att gå och hämta henne igen för i eftermiddag ska vi hem till Victors mamma och äta hennes köttfärslimpa som Victor har önskat sig 🙂 Jag tror aldrig att jag har ätit det, men nu när matlusten är tillbaka och jag är hungrig typ jämt så ska det bli spännande att testa. På söndag åker Victors mamma och styvpappa tillbaka till Spanien där dom bor. Det kommer bli så tomt när dom åker, dom har ju varit här så länge pga corona. Tur att dom kommer tillbaka i november när William ska döpas 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här