Okategoriserade

Molvärk = mens eller ngt annat?

Det ”håll” som jag kände i magen igår har gått över i en konstant molande värk i hela livmodern. I min WomanLogg app har jag skrivit ”Vad kan det vara?” Jag gjorde ett till ÄL-test men det var negativt… Jag berättade för min kollega att det känns som det har börjat hända grejer nu, som blir jätteglad och nyfiken när jag sa att det har känt som dragningar i magen.

Jag ska göra ett nytt gravtest på fredag för att se om det har blivit en bebis den här gången *hoppas, hoppas* På fredag ska jag på jobbsommarfest så då vill jag gärna veta om det blir rödvin maten eller inte *hoppas inte, hoppas inte*

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.