Okategoriserade

Är detta dagen D?

Midsommarafton gjorde jag ett gravtest som var negativt, så jag & J firade midsommar med nubbe (eller ja… inte nubbe direkt, det blev rosévin) hos hans brasse-kompis och flickvän som hade bjudit massa roligt folk och lagat svensk mat. Jag & J bidrog med grillad mat och en supergod grillsallad med grillad aubergine som pappa och hans fru hade lärt mig att laga. En tjej på festen hade med sin en 4-månaders bebis och jag längtade, ååååh vad jag längtade!! Jag är inte den som börjar gulla med bebisar till mammor som jag inte känner, men jag fick en sån plötslig längtan till att börja gulla med min alldeles egna bebisdoftande mjuka bebis!!! När mamman, pappan och bebisen hade gått började vi andra tjejer som ännu inte hade några barn prata om när vi skulle ha barn. Jag ljög och sa att inte än på ett tag, kände inte direkt att de var läge att sitta där med en stort glas rosévin och säga att jag gärna vill ha barn NU!


bild2

Igår ikväll när jag och J myste kände jag plötsligt hur det började hugga/dra/ila i höger äggstock (jag kände nåt liknande tidigare i veckan men inte alls lika starkt). På natten höll den här känslan i sig (det har den inte gjort tidigare) och jag fick till och med ganska ont under natten och vaknade till och med av det men sen somnade jag om igen.

.

Idag tog jag ett ÄL-test för att se om det var ägglossning som var på G, men som vanligt var det utslag men ej positivt. Kanske har ägglossningen redan varit? Då visar väl testet utslag men inte positvt eller? Känslan från igår har hållt i sig hela dagen. Men nu känns det mer som att det drar i höger äggstock och ibland känns det som jag bara hade fått håll trots att jag inte har gjort mer än ligga på soffan idag…

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.