Minst sagt fullspäckad helg!

Vilken helg det här har varit! Vad mycket vi har hunnit med! I fredags var som sagt på Universeum hela dagen, på lördagen åkte vi till pappa och Linda i Hökerum och övernattade i stugan och idag har jag varit på TV-inspelning med tre härliga brudar 🙂 Det har varit full rulle, men det är ju så som jag gillar att ha det. Jag samlar ny energi genom att omge mig med människor som gör mig glad, för mig är det den allra bästa återhämtningen 🙂

När vi var hos pappa i Hökerum filmade jag också så jag hoppas på att få tid att redigera ihop en vlogg inom kort 🙂 Tyvärr har jag inte så mycket tid så det kan dröja, men jag ska göra mitt bästa 🙂 Under tiden som ni får vänta på vloggen så kan jag i alla fall bjuda på lite bilder från vår helg.

Isadora var så fascinerad över äpplena från det lilla äppleträdet

Det var så mysigt när vi kom fram till stugan i Hökerum. Pappa hade tänt grillen och inne i stugan brann kaminen. Det var verkligen mysfaktor deluxe! Och vad vi har längtat efter att få grilla! Det blev brasiliansk picanha – så himla gott och busenkelt att grilla! Det enda som behövs är picanha och grovsalt, ingen marinad och ingenting annat!

I Brasilien brukar vi oftast inte ha några tillbehör när vi grilla, men i Sverige brukar vi gotta till det med lite allt möjligt 🙂 Igår blev det grillad-auberinge-sallad med majonäs istället för aioli, sååååå gott!

På kvällen kollade vi på Änglagård som är inspelad i närheten av Hökerum. Jag har inte sett den filmen innan så det var faktiskt väldigt kul att se och för att göra upplevelsen ännu bättre så åkte vi runt och kollade på platserna som filmen spelats in! Så coolt! Det var som detektiv arbete att försöka hitta dom exakta scenerna 🙂

Vi lämnade Hökerum vid 14-tiden och skyndade oss hem så att jag kunde göra mig iordning inför TV-inspelningen för SVT’s nya fredagsunderhållning där jag skulle sitta med som publik tillsammans med min vän Karin, Johanna och Karro. Vilken grej det var! Så himla roligt! Det ska bli jättekul att se programmet när det börjar sändas i mitten på september 🙂

Förresten, så måste jag också tacka er allihopa för att ni är världens bästa läsare! Tack så himla mycket för allt fint ni har skrivit till mig dom senaste dagarna och för att ni alltid stöttar mig genom vått och torrt! Tänk om alla människor på nätet vore som ni, då hade det inte funnits några nättroll! Tack!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Stina

    Härligt!

    En annan fråga. Du skrev förut att Isadora slutat sova på dagen. Gäller det även på förskolan? Otroligt att hon orkar det isåfall 🙂

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här