Minisim på BF+2

Jahopp, eftersom det fortfarande är lugnt i magen på detta preggot så bestämde vi oss för att åka på minisim hela familjen 🙂 Den här gången känns det som jag verkligen lever farligt haha! Tänk om vattnet går nu när vi är på minisim! Men då är jag i alla fall inte ensam och min mamma bor precis vid badhuset så då kan hon komma och köra oss till förlossningen. Det är sjukt spännande nu alltså! Förut när jag sa att det kan hända när som helst så trodde jag inte att det skulle hända, men nu kommer det att hända när som helst, det spelar liksom ingen roll vad jag tror för rätt som det är så kommer bebis vilja komma ut!

Jag sa att förra veckan blir nog sista minisimmet innan bebis kommer, men det blev det inte, men nu är det säkert sista simmet 🙂 Nu ska vi  simma 🙂 

  

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Sofia

    När jag väntade första barnet åkte vi ut till ett utflyktsmål ute på landet, flera mil från stan på bf+6. Kändes ju ändå som bebis aldrig skulle komma. Var rätt uppgiven då. Natten därpå började värkarna.

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här