Okategoriserade

Min snygga mammakropp

Besöket hos BM gick bra. Allt var helt i sin ordning med tanke på att jag hade fött barn för tre månader sen sa BM. Nu är jag påväg mot gymmet för att vara med på den nya bodypump releasen! Känns riktigt bra! Uppenbarligen tycker killar/männen här på gatan att jag ser bra ut för dom ropade och tutade när jag gick förbi! Även om det är ett märkligt sätt att flörta på så får man inte var bitter tycker jag! Dom ropar väl för att dom tycker jag är snygg så en komplimang är det väl ändå!

Min syster sa också en märklig men smickrande grej när hon var här. Hon sa att hon tror att killarna ser mig som en MILF.
”Va? Vad är det?” frågade jag.
”Vet du inte det?” frågade hon.
”Näe…”
”Öhh… Jag trodde du visste det. Hmm… Det står för Mothers I Like to F*ck”
”Jaha, ok..”
”Alltså det är en komplimang. Det är för att du är ung, snygg och fortfarande sexig!”
”Jaha, tack!!”

Tydligen fanns det nåt som hette GILF också för Grandmothers… Men det var tydligen mera ovanligt… Varje dag lär man sig visst nåt nytt!

Tack för komplimangerna på viktinlägget igår! Kul att ni gillade inlägget och mig både med och utan 10 kg!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.