Okategoriserade

Min mage syns!!

Nu är det riktigt roligt för nu syns min mage och jag ser att andra ser den! Många tittar först på min mage o sen på mig när jag passerar i korridoren, men nu är jag ganska trött på att informera alla att jag är gravid så jag säger inget. Nu väntar jag på att andra ska fråga, men många är för blyga, hittills har ingen frågat eller sagt nåt. Det var bara en tjej som vågade säga när jag o en annan gravid tjej på jobbet stod o pratade o när hon kom sa den andra gravid tjejen att vi står här o pratar om barn, då sa tjejen: ja, där är ju en till och nickade mot min mage 🙂

Hmm undra hur länge det dröjer innan nån annan vågar fråga! Min kollega tycker att jag ska skoja om nån frågar och se jättechockad ut o säga: Va? Nej jag är inte gravid… Men jag tycker det är elakt för jag vet själv hur dum jag skulle känna mig om nån gör så mot mig!

5 Comments

  • Emma

   Tack Eva! Vi är båda väldigt glada o längtar otroligt mycket tills den lilla kommer ut. Bannern kämpade jag med i flera timmar en dag under den tiden som man är så där kissenödig, var säkert på toa 10 ggr innan jag var färdig! Kul att du gillade den! Jag är superstolt 🙂

 • Stina

  För mig tog det jättelänge innan någon sa något på jobbet (som jag inte redan hade pratat med det om.) Var säkert i vecka 30! Folk är nog rädda för att fråga ifall det skulle vara fel 😛

  • Emma

   Oj!! Det är ju superlänge! Men när blev din mage så stor att du själv tyckte att nu kan väl ingen ta miste på att du va gravid? Jag tror jag kommer få en megamage, känner det på mig helt enkelt sen tror jag min kropp är byggd så.. Men folk är väl rädda för att göra fel så jag får nog vänta lite till!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.