Okategoriserade

Ta reda på bebisens kön genom bikarbonat-testet

Nu har jag provat ett test som jag verkligen tror fungerar, bikarbonat-testet! Ja, ni läsare har ju tipsat om det också, men i ärlighetens namn så har jag verkligen verkligen inte trott på det. Jag tycker det är kul att testa för att Siranee gör det, men jag har fram tills idag inte trott på något av testen haha!!

20151003-150949-54589902.jpg

Hur går testet till?
Kissa i en plastmugg, häll i 1-2 teskedar bikarbonat.

Tolka testet:
Bubblar = Pojke
Bubblar inte = Flicka

Många i min aprilbebis-grupp på facebook har testat med just bikarbonat-testet och folk får olika resultat. När jag och Siranee provade rödkålsvatten- och bakpulver-testet fick vi ju samma resultat, bara att det ena testet tydde på flicka och det andra pojke. Så nåt av dom två testen måste vara fel om vi båda inte väntar tvillingar. Hahaha! Dessutom så tror ju vi att Siranee väntar en pojke och jag en flicka, så det kändes fel helt enkelt.

Nu när jag provade bikarbonat-testet så bubblade det inte! Och det tyder alltså på flicka, precis som min intuition säger 🙂 Så jag skrev direkt till Siranee att nu får hon ta och testa också haha 🙂 Jag är sååååååå nyfiken på vad hon får för resultat!!

26 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.