Ta reda på bebisens kön genom bikarbonat-testet

Nu har jag provat ett test som jag verkligen tror fungerar, bikarbonat-testet! Ja, ni läsare har ju tipsat om det också, men i ärlighetens namn så har jag verkligen verkligen inte trott på det. Jag tycker det är kul att testa för att Siranee gör det, men jag har fram tills idag inte trott på något av testen haha!!

20151003-150949-54589902.jpg

Hur går testet till?
Kissa i en plastmugg, häll i 1-2 teskedar bikarbonat.

Tolka testet:
Bubblar = Pojke
Bubblar inte = Flicka

Många i min aprilbebis-grupp på facebook har testat med just bikarbonat-testet och folk får olika resultat. När jag och Siranee provade rödkålsvatten- och bakpulver-testet fick vi ju samma resultat, bara att det ena testet tydde på flicka och det andra pojke. Så nåt av dom två testen måste vara fel om vi båda inte väntar tvillingar. Hahaha! Dessutom så tror ju vi att Siranee väntar en pojke och jag en flicka, så det kändes fel helt enkelt.

Nu när jag provade bikarbonat-testet så bubblade det inte! Och det tyder alltså på flicka, precis som min intuition säger 🙂 Så jag skrev direkt till Siranee att nu får hon ta och testa också haha 🙂 Jag är sååååååå nyfiken på vad hon får för resultat!!

Relaterade Inlägg

26 Kommentarer

 1. zarah

  Ja bakpulver ska det ju inte vara, det är något med bikarbonatets sammansättning som det har med att göra. Hade ni bakpulver sist? Jag trodde det var bikarbonat ni hade då 🙂
  Men man ska inte ha pulver i kisset, utan ha kisset i pulvret. Alltså kissa i en mugg med pulver i 🙂 eller om man vill, kissa i en tom mugg och sedan hälla kisset i muggen med pulver.

  Jag har testat tre gånger denna graviditet och fått tjej alla tre gånger 😛 vi får se om det är rätt haha!

  Svara
  • Thaimorsan

   Ja med bakpulver så bubblade det i massor och jag gjorde testet igen imorse och med bikarbonat, det var inga bubblor. Förra gången med gjorde jag testet bara en gång och då anväbde jag bikarbonat och bubblade inte…det stämde att det blev en flicka då. Får de om den här gånger stänmer 😛

   Svara
  • Emma - På Smällen!

   Nämen åhh! Det här hade jag ingen aning om! Ska försöka komma ihåg imorgonbitti och prova då 🙂

   Svara
 2. Jeanette

  Gjorde med bakpulver i går(i brist på bikarbonat) och enl det blir det en kille. Ska köpa bikarbonat i morron o testa igen. Kul o se om det blir samma resultat.
  Får hur som helst veta säkert på torsdag 🙂
  Ligger enl

  Svara
  • Thaimorsan

   Jag trodde också att bakpulver funkade lika bra men resultaten blev my ket bubblor och det skulle vara en pojke båda gångerna. Idag körde jag med bikarbonat efter Emmas uppmaning hehe. Förra gång körde jag bara med bikarbonat och det stämde och det blev en flicka. Lite kul är det ju även man inte behöver tro på det 🙂

   Svara
   • Emma - På Smällen!

    Du har verkligen inspirerat mig, jag tycker det är superkul nu fast jag vill ju inte veta kön så jag vill inte tro på nåt av testen hehe 🙂

   • Jeanette

    gjorde ett hjärta oxå men funkar kanske inte här i kommentarerna. Såg lite tråkigt ut utan. Men är såklart superglada för en liten tjej! <3

   • Emma - På Smällen!

    Alla smileys funkar tydligen inte.. Lite konstigt för en del funkar men en del inte. Jag tror vanligt rött hjärta funkar ❤️ stämde det då?

   • Emma - På Smällen!

    Bakpulvret var tydligen fel översatt från baking soda. Det rätta är bikarbonat 🙂

 3. Jeanette

  Råkade skicka iväg kommentaren….

  Tänkte bara lägga till att du ligger en dag före mig 🙂 OM det tidiga ul stämmer.

  Svara
 4. Anonym

  Vad heter din grupp på Facebook? Skulle gärna vilja vara med i den. Väntar mitt första barn den 28/4 🙂

  Svara
 5. Linda

  Jag gjorde testet med bikarbonat och enligt resultatet så ska det bli en tjej då det inte bubblade. Imorgon är det upp till bevis då vi ska på RUL 🙂

  Svara
 6. Elin

  Vad kul! Jag testade och det resulterade i en flicka till precis som ringtestet!
  Har också bf i april, vad heter facebookgruppen?

  Svara
 7. Maria34

  Om de bubblar när man använder bakpulver i urinet ska de vara en pojk då ? Isåfall så väntar jag en pojk

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här