Midsommar med VICTORS vänner!

Idag är det midsommarafton och vi har fullt upp med att göra oss i ordning för att firandet som detta året blir vid Kåsjön och hos Victors vänner i Öjesjö! 🙂 Jag är såååååå exalterad! Detta blir första gången som jag träffar Victors vänner så det känns stort för mig 🙂 Hans vänner har också barn, en pojke i Isadoras ålder och en bebis så risken för att bli ordentligt bebissjuk är överhängande 😉

Innan vi åker har jag ett stort problem… jag har INGEN ANING vad jag ska ha på mig! Det är samma visa som alltid, jag står alltid där dagarna innan och inte vet… Midsommar är dessutom extra krångligt eftersom det ofta är dåligt väder, man vill inte frysa, bli genomblöt eller se osomrig ut. Så här var jag klädd förra året, det var en perfekt outfit för det årets väder… jag ska kolla vad jag har som är i samma stil för idag 🙂

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här