Okategoriserade

Mexikanskt hos våra kollegor

Idag har vi först städat lägenheten och sen var vi på mexikansk kväll hos våra kollegor. Min kollega Mahyar och Jairs kollega Fanny! Så himla kul att träffa ett annat par som både jag och Jair känner lika mkt! Vi hade aldrig varit hemma hos dom innan men dom hade jättefint inrett i orientalisk stil! Jag tittade runt med stora ögon och började nästan tänka ut en plan för hur vi skulle kunna göra likadant hemma haha!! Det var verkligen jättefint!

Maten var fajitas och jag fick prova deras smarriga chilisås som dom hade köpt i Mexico mums! Jag som älskar chili!!! Jag får aldrig nog haha!!! Till efterrätt fick vi chokladpannacotta! Mums!! Och så kollade vi på en film!

Fanny fick känna bebis sparka också! Bebis brukar ju jämt bli så blyg när vi är bland folk, men jag o Fanny satt jämte varandra i soffan när vi skulle kolla på film så när bebis hade vaknat så bad jag Fanny lägga sin hand på min mage och sen lurade jag bebisen att sparka på hennes hand genom att trycka på ett ställe på magen. Och då kom en riktig karatespark!!! Jag blev själv chockad! Så himla häftigt!!!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.