Tester

Amningsbh från The Luxurious Mama!

Ännu ett tillskott till stora amningsbh-testet! Förrutom Glam Mom’s fräsiga amningsbh så kommer jag att testa en lyxig amningsbh från The Luxurious Mama!

På nätet är det verkligen sparsamt med snygga amningsbhar med lite push-up utan att använda byglar för oss tjejer med mindre bröst! Eller man vet ju aldrig, jag kanske ser ut som Dolly Parton när mjölken har runnit till 😉 Överhuvudtaget är det sparsamt med lite finare amningsbhar och jag som alltid i vanliga fall brukar ha snygga underkläder saknar ju givetvis detta! Jag blev därför väldigt glad när jag hittade ännu ett företag som har lyxiga snygga bhar 🙂

Jag kommer att testa en av dessa och skriva om på bloggen  🙂

Det som utmärker den här amningsbhn från de andra bharna jag har testat är att den har magnetclips istället för plastclips som ska underlätta när man öppnar och stänger för amning! Detta är för mig något helt nytt och det gör det extra spännande att få testa den här BHn! Så här står det på The Luxurious Mama’s hemsida om BHn.

Amningsbehån Lisa har en romantisk stil med välarbetade och snygga detaljer så som mjuka och vackra spetsar, stiliga sömmar kombinerade med en klädsam rosett. Amningsbehån gör med sin båge mellan kuporna att den ger en utstrålning av vintage-romantik. Detta raffinerade plagg är tillverkade med gamla broderitekniker och med fina spetsar, medan formen på kuporna gör att de kvinnliga formerna lyfts fram. 

Det exklusiva och anpassningsbara ultramjuka microfibertyget gör att plagget passar både innan och efter graviditet. Den nedre delen av behån är fodrad med bomull för att erbjuda en optimal komfort. 

Behån har 4 hyskor i ryggen vilket ger dig en mer flexibilitet att ändra din storlek, detta är utmärkt då din kropp ofta varierar i omfång under amningsmånaderna.  

Grundaren av The Luxurious Mama är hudterapeuten Sara som fick idén när hon var gravid med sin son. Hon upptäckte det sparsamma utbudet av amningsbhar och gravidkläder och tog helt enkelt saken i egna händer och startade The Luxurious Mama!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.