Vlogg + asgrym tävling!

– Samarbete med Bosch –

Våren kom intågande med bestämda steg till Göteborg förra veckan. Det gick till och med att gå med bara ben och skippa jackan! Jag och Isadora passade på att prova vår senaste kompis, gräsklipparen Rotak 32 LI! Spana in min vlogg från vår dag i trädgården och få lite härlig vår/sommarfeeling! Fortsätt sedan läsa resten av inlägget så att ni inte missar den superduper grymma tävlingen som Bosch sponsrar med här på bloggen!

Precis som ni kan se i min vlogg så har jag och familjen fått testa sprillans nya Rotak 32 LI som är en sladdlös eldriven gräsklippare från Bosch. Batteriet tas enkelt loss och laddas i en laddningsstation inomhus (jag visar i vloggen). Laddningsstationen laddar snabbt upp batteriet, det behövs bara 56 minuter för att ladda till 80% och 70 min för att ladda upp helt. Batteriet passar i alla Bosch trädgårdsmaskiner i samma volt-klass, som i det här fallet är 36V, så egentligen behöver man bara ett batteri och en laddningsstation för att kunna använda dom andra maskinerna i samma klass. Bosch har två produktserier, den ena är 18V och den andra är 36V (V står för volt).

Gräsklipparen väger bara 10 kg – lika mycket som Isadora (!!), så den är lätt att köra runt och vända med. Det går enkelt att ställa in tre olika klipplängder beroende på hur kort man vill ha gräset och den klipper ändå ut i kanterna på gräsmattan. Jag uppskattade också att gräsklipparen var ganska så tyst. Isadora gillar inte höga ljud så det hade aldrig gått att ha henne i bärselen om den hade låtit för mycket, men nu kunde jag klippa gräset med henne på ryggen 🙂

Vi har en friggebod/redskapsbod där vi förvarar gräsklipparen och det är inte överdrivet med plats därinne så vi är glada att Rotak 32 LI är såpass kompakt och det går till och med fälla ihop handtaget på den!

Nu till det mest spännande av allt – tävlingen!!

Nu har ni chansen att vinna er egen trädgårdsmaskin från Bosch! Allt ni behöver göra är att:

– Gå in på hemsidan för Bosch sladdlösa trädgårdsmaskiner och välj ut en produkt som ni skulle vilja vinna
– Lämna en kommentar på det här inlägget och berätta varför du vill vinna just den produkten.

Tävlingen avslutas på tisdag (den 18:e april) 23.59!

Missa inte den här chansen! Din trädgård är värd det 😉
Och har du ingen trädgård så kanske nån annan du tycker om har en trädgård som behöver en fin maskin från Bosch!

Lycka till!

och dela gärna 🙂

 

Relaterade Inlägg

106 Kommentarer

 1. Nathalie Ånstad

  Åh jag hade velat vinna en trådlös grästrimmer. Precis vad vi behöver, och har behövt ett bra tag nu så skulle vara perfekt att få vinna en så man kan klippa ner gräset ordentligt längs buskarna och omkring pallkragar och liknande. Håller tummarna för vinst nu! Hade blivit så glad. Självklart delar jag vinsten på sociala medier och kan tagga med er samt företaget om så önskas.

  Svara
  • Zeliha

   Jag hade velat vinna rotak 430L då vi precis har köpt hus i Göteborg och ska flytta in nästa månad och inte kommer ha råd köpa en gräsklippare stackars mina grannar kommer som kommer se mit trädgården Som en djungel i flera månade fram över ???hälsningar selia

   Svara
 2. Nathalie wilstorp

  Vi hade velat vinna rotak 430L då vi precis har köpt hus och inte haft råd ännu denna månaden och köpa en gräsklippare. Pengarna har gått till mycket annat som vi behövt mer till huset. Så att få vinna denna underbara gräsklippare så tror jag att jag svimmar då vi verkligen behöver en!

  Svara
 3. Johanna

  Jag skulle vilja ha en kedjesåg AKE 30 LI. Vi bor i ett dödsbo och trädgården och gården är vildvuxet sen flera år tillbaka. Huset ligger i en svensk djungel känns det som.. det är flera träd vi måste och vill ta ner för vår och barnens säkerhet och röja upp bland sly och smått runt om gården. Vi fick med en kedjesåg med gården men den läcker bensin som skam och kedjan är urdålig. Inte ett dugg miljövänligt att köra med den.. en med batteri hade varit bra samt att en ny kedjesåg är något vi måste införskaffa mycket snart och pengar som föräldrarledig blir man ju inte direkt rik på som du vet…

  Svara
 4. Nina

  Hade velat vinna en sladdlös gräsklippare rotak 370 L till min mamma, hon har en liten gräsmatta till sin lägenhet och lånar alltid vår gräsklippare. Hade varit roligt att överraska henne med en gräsklippare då hon alltid ställer upp för oss och våra två barn!

  Svara
 5. Ellen

  Ååh vilken grym tävling och vilken perfekt timing om vi lyckas kamma hem det här!

  Förra sommaren flyttade vi till hus och till en stor trädgård som såg ut som ett KAOS! Det tog oss ända fram till hösten att få ordning på gräset som varit oklippt sen typ alltid. Eftersom att allt annat som hade med flytten att göra så kunde vi inte investera i en gräsklippare utan fick åka fram och tillbaka för att låna hos svärmor. Till denna säsongen drömmer vi om en ny kompis som kan hjälpa oss att underhålla vår fantastiska trädgård och vi hade nog gjort ALLT för att vinna en Rotat 430 LI! Då vi har erfarenhet av Bosch verktyg och har en hel uppsättning av deras elverktyg i ”snickeboa” så vet vi att det är ett märke av kvalitet och att lita på! ?

  Håller verkligen tummarna för det här, det hade varit drömmen!! ♡

  Svara
 6. Siranee | Thaimorsan.se

  Asgrym tävling! Synd att vi bor i lägenhet men jag vill vinna en likadan gräsklippare till mina föräldrar som bor i radhus och så kan de kasta ut sin gamla haha! Tror att min pappa kommer bli mest glad som gör mamma ännu gladare när det är snyggt i trädgården. Han kan tappa några kilo på vägen när han håller på med trädgården!

  Vill vinna http://m.bosch-garden.com/se/sv/traedgårdsredskap/traedgårdsmaskiner/rotak-32-li-3165140895422-199945.jsp

  Vi har annars många Borsch produkter och nästa gång kanske jag kan tävla om något att ha i köket!

  Svara
 7. Emma F

  Flyttade till ett hus nyligen. Mycket inköp blir det, gräset växer, häck/buskar/träd är enorma. Tyvärr växer inte pengarna på kontot ? Hade gärna provat en sladdlös häcktrimmer AHS 54-20 LI.

  Inte minst hade sambon blivit nöjd då han börjat putsa träden med den traditionella häcksaxen. Många timmars jobb som istället kan ägnas till våra två småttingar.

  Svara
 8. Mia

  Jag skulle vilja vinna en Rotak 430 LI som jag skulle ge till min mamma och hennes man. Dom har ett gammalt ras till gräsklippare och båda är nu pensionärer och jag tänker att en sådan skulle göra klippandet lättare för dom många år framöver ?

  Svara
 9. Emelie Su

  Skulle vilja överraska min svärmor och vinna en sladdlös gräsklippare 430 som hon kan ha på lantstället då det är mycket gräs och tungt att klippa. Vore en fantastisk vinst då våran håller på att gå sönder som vi har tillsammans på landet och svärmor ställer alltid upp på oss och fixar överraskningar osv så därför skulle jag mer
  Än gärna önska att jag vann så hon kunde få den av mig ✊

  Svara
 10. Marie Alvas mamma

  Rolig tävling och härlig vlogg!!
  Jag vill vinna en sladdlös grästrimmer. För att jag är så trött på allt långt gräs som står runt våra träd och buskar i trädgården hela sommaren och ser fult ut. När det är tillräckligt långt får jag repa loss det för hand ?

  Svara
 11. Sara Glavin

  Åh vilken helt fantastisk tävling! Jag skulle faktiskt vilja vinna en sådan som du testat, en Rotak 32 LI, inte till mig just då vi för tillfället inte hittat drömhuset med en egen liten gräsplätt MEN min kära far fyller 60 år snart och de har en rätt gammal bensindriven gräsklippare hemma om jag inte minns fel. Så att få uppdatera dem lite och ge dem en lätt och smidig klippare till tomten hade varit helt fantastiskt. Tänk vilken födelsedagspresent!

  Svara
 12. Dorotea Pettersson, tidscoach

  En rotak 370 L skulle allt sitta fint. Mannen får laga och greja varje sommar och den där sladden som hänger efter är bara jobbig och irriterande. Så för smidighet att klippa och sinnesro för mannen 😀

  Kul tävling!

  Svara
 13. Mary - made by mary

  Jag skulle så gärna vilja överraska min älskade man som sliter som ett djur med vår trädgård. Förra året köpte vi våra drömmas hus långt ute på landet med skogen som granne. Vi har en liten tomt men även nästan 1 hektar mark som är ett vildvuxet snår av högt gräs/ogräs/sly som vi skulle vilja ”få i ordning” och då krävs det verktyg av alla de slag. Min älskade karl (och jag själv) sliter och fixar och donar, allt för att våra drömmar ska besannas och det vore fantastiskt roligt att överraska honom med en Grästrimmer från Bosch, speciellt eftersom han stod och fingrade på en sådan förra sommaren men det fick ”stå tillbaka” för annat. Att komma hem med en Grästrimmer, den sladdlösa trimmern ART 23-18 LI med ett batteri hade varit alldeles vansinnigt härligt!

  Svara
 14. Yohanna af Skovde

  Det är utan tvekan en sladdlös gräsklippare (Rotak 32 LI)! Numera har vi en handjagare för att vår ”gräsmatta är ju inte så stor”, men det känns som att den växer mer och mer för varje år. Jag tänker mig att vi kan hitta på massa bus ute med familjen istället när vi inte behöver lägga halva söndagen på att klippa gräsmattan. Som att ha picknick, göra kullebyttor eller räkna moln!

  Svara
 15. Agnes Lindberg

  På landet ska livet vara enkelt och skönt.
  Samtidigt vill vi att gräsmattan ska glittra grönt.
  Med en sladdlös gräsklippare från Bosch
  Skulle livet på landet kännas mer Posh.

  Jag vill gärna vinna en sladdlös gräsklippare Rotak 430 LI.

  Soliga hälsningar från en semi-lat Agnes

  Svara
 16. ulrica / hus30.se

  Vilken härlig vlogg :-).
  För ett år sedan så tog vi bort allt gräs och rabatter till förmån för sten och trä i hela vår trädgård, allt för att få det så underhållsfritt som möjligt, men se på sjutton, då får vi in grannarnas megamängd av löv och skräp från deras tomt, så en sladdlös lövblås skulle göra mig så himla glad, för då kan jag bli av med löven och småskräpet snabbt och smidigt.

  Glad påsk 🙂

  Svara
 17. Hanna

  Jag skulle vilja vinna en lövblås. Jag har hört så gott om Bosch lövblåsar och jag skulle ge den till min pappa i 70-årspresent. Han och mamma är så måna om att ha fint i trädgården men nu har pappa fått artros så det är svårt att kratta hela tomten.

  Svara
 18. Jessica Svensson

  En sladdlös lövblås hade varit underbart att vinna. En lövblås hade hjälpt oss att få bort alla löv på ett smidigt sätt och minskat timmarna tillsammans med räfsan?Ett evighetsjobb som aldrig tar slut känns det som. Tänk att kunna lägger mer tid på annat i trädgården än att räfsa löv. Jag håller tummarna för en vinst ❤

  Svara
 19. Alex.w

  Wow vilken tävling! Jag hade utan tvekan valt en lövblås ALB 36 LI!! Verkar så lätt och smidig och har en lång batteritid. Så bra med batteridrivna alternativ så man slipper använda bensin? Vi bor på en gammal stor gård vid havet och har så fruktansvärt stora ytor i vår trädgård! Varje höst är blåsorna i händerna ett faktum. En lövblås hade sparat mig många timmar och mycket smärta? Timmar som jag hellre använder till att njuta av hösten??

  Svara
 20. Carro

  Hej! Vilken fantastisk tävling! Vi här hemma håller på att göra om trädgården! Det ska upp murar, gjutas en liten gångväg och sen är det då Gräset som förblir ojämnt tack vare Lennon haha! Han rycker upp allt i sin väg när han leker med bollen, men om vi hade haft en grym gräsklippare hade helhetsintrycket blivit bättre och inte lika långt gräs för honom att få tag i! Vi skulle vilja ha en Rotak 430 LI ?✨
  håller tummarna!!

  Svara
 21. Sara

  Önskar och hoppas vinna gräsklipparen till min sambo. Han har velat ha en sådan sedan vi träffades för två år sedan. Tyvärr unnar han sig aldrig att köpa den här typen av saker till sig själv. Han har tom pratat om att bygga en egen variant av vår gamla gräslippare. Han är verkligen värd detta så vi håller våra tummar hårt jag och vår son.

  Svara
 22. Maria

  Så kul att se dig in action med gräsklipparen med Isadora som sällskap på ryggen! <3 Jag skulle gärna vilja vinna en sådan gräsklippare (Rotak 32 LI) till mina svärföräldrar som snart bli pensionärer själva men fortfarande tar hand om gammelfarmor trädgård då gammelfarfar som tog hand om den innan gick bort för två år sedan. Vi bor tyvärr långt bort från dem, och en gåva som denna skulle verkligen betyda mycket!

  Svara
 23. Nikiåå

  Yes vilken bra tävling! Vi flyttade till radhus med uteplats förra året. Så förra sommaren envisades min man med att klippa både fram och baksida med handjagare ? Han ville åt det fysiska arbetet men jag såg att det blev för mkt för honom men han svalde sin stolthet varje gång! Det tog väldigt mycket tid och jag själv kunde inte hjälpa till. Om vi vinner skulle det gå mkt snabbare så vi kan ha mer tid till barnen såklart och även jag skulle kunna klippa gräset ? Mer jämställt ?

  Vi skulle vilja vinna denna modell, Rotak 32Li: http://m.bosch-garden.com/se/sv/traedgårdsredskap/traedgårdsmaskiner/rotak-32-li-3165140895422-199945.jsp

  Svara
 24. Linn Molle

  Jag hade velat vinna en rotak 32 LI då jag precis flyttat till bostadsrätt med uteplats och får gå runt med en handgräsklippare. Hade så gärna velat slippa blåsorna på händerna och de 2 timmar de tar att klippa den lilla gräsmattan. Hoppas innerligt på vinst och blåsfria händer.

  Svara
 25. Fnulan

  Gud så underbart att slippa alla hemska sladdar! Jag som är klumpig snubblar över allt och jag har vi TVÅ tillfällen råkat köra över sladden till vår gräsklippare. Mannen min går på protes så det är jobbigt för honom med sladdar också för den delen. Han måste kunna gå lätt och smidigt. Annars kommer han bara och säger till mig att jag ska klippa gräset. Och det har vi ju sett hur bra det har gått….
  Därför vinner jag gärna https://www.bosch-garden.com/se/sv/traedgårdsredskap/traedgårdsmaskiner/rotak-430-li-3165140895460-199945.jsp

  Svara
 26. Clara

  Jag skulle vilja vinna en rotak 32LI (den du testar) vi håller på och grejar med tomten och det hade varit helt perfekt att kunna klippa med den istället för med världens tyngsta handjagare.

  Svara
 27. Sabrina

  Jag skulle vilja vinna den sladdlösa grästrimmern så att gräset i diket och kanterna även kan bli klippt! ✊?

  Svara
 28. Malin

  Skulle vilja vinna den du använde, gräsklipparen rotak 32 li, såg så smidig ut? Skulle vilja vinna den till min mamma och pappa som bor i hus på ett berg, med både gräsmattan uppe vid huset och nedanför berget vid garaget. Då hade pappa sluppit bära deras gräsklippare upp och ner för trappan varje gång det ska klippas gräs??

  Svara
 29. Ekomorsan

  Under förra sommaren gick vår gräsklippare sönder och jag skulle vilja överraska mannen med att ha fixat en ny. Tror han skulle bli superglad om det dessutom var just en Bosch då han för varje renovering vi gör fyller på med ytterligare en del i deras 18V power for all system. Ett plus i kanten verkar ju vara att de är så lätta att manövrera för vår förra var verkligen supertung att hantera vilket gjorde att jag inte klippte gräset oftare än vad jag var tvungen. Tänk om även jag skulle orka hjälpa till mer om just vi hade turen att vinna.

  Jag kan ju inte så mycket om gräsklippare men kollade lite och jämförde de som fanns i länken och valet faller nog på en Rotak 430 LI, just för att den har en större uppsamlare.

  Svara
 30. Maria

  Wow!! Här måste jag ju ta en chans att vara med!! En sån där som du visar Rotak 32L hade varit en dröm! Jag har en liten täppa på baksidan av min lägenhet men har behövt låna grannens klippare sen jag flyttade in för 1.5 år sedan och sist jag klippte gräset höll jag på att köra över förlängningssladden (japp, inget trådlöst här inte). Tyvärr försvann klipparen när hennes pojkvän flyttade ut så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra 😉 Som ensamstående mamma blir det tyvärr inga pengar över för en gräsklippare liksom. 🙂

  Håller alla tummar!

  Svara
 31. Sofi Frid

  Jag skulle vilja vinna en gräsklippare, en nu å fin så kanske men bara kanske (lever på hoppet här) mannen hade tyckt det var roligare att klippa gräset. Och tycker han inte det så hade jag uppskattat en som är lättare att dra igång och inte så tungstyrd som den vi har ? Det hade underlättat bådas vardag vilket som ??

  Svara
 32. Beautiful Life

  Åh! JAA! Jag vill också vara med och tävla!

  Jag skulle vilja ha en sladdlös grästrimmer. Jag har nyligen köpt min farmor och farfars hus och driver eget nystartat företag så det blir inte så mycket pengar över till att köpa trädgårdsutrustning. En gammal funktionell gräsklippare har jag, men ingen grästrimmer som fungerar. Håller tummarna för att jag blir en lycklig vinnare i den här tävlingen 😀 😀

  Glad Påsk!
  /Anna

  Svara
 33. Linda

  Jag & min fästman brukar trimma gräset ihop han tar det svåra i slänten med sin bensindrivna trimmer medans jag har haft en Bosch som nu är helt slut. SÅ därför hade jag gärna önskat vinna en ny, så att han kan få lite hjälp igen. Samt att allt kommer gå mycket fortare om jag får en fungerande trimmer;)
  Vill då väldigt gärna vinna denna:
  https://www.bosch-garden.com/se/sv/traedg%C3%A5rdsredskap/traedg%C3%A5rdsmaskiner/easygrasscut-12-230-3165140882286-199946.jsp

  Svara
 34. Nanny

  Wow! Vi skulle så gärna vilja vinna en Rotak 430 LI gräsklippare. Vi har precis blivit med hus och vi älskar allt som har med trädgårdsarbete att göra. Någon gräsklippare har vi ännu inte skaffat oss så här vill vi gärna stå som vinnare!
  Fastnade för att den är sladdlös samt lättkörd vilket är viktigt så alla orkar och kan klippa gräset. Hoppas på just vår tur ✊️

  Svara
 35. Eva-Marie Svensson

  Vilken underbar tävling!
  Jag önskar vinna en lövblås https://www.bosch-garden.com/se/sv/traedg%C3%A5rdsredskap/traedg%C3%A5rdsmaskiner/alb-36-li-3165140721752-199953.jsp
  Att kratta löv är inte det allra bästa för min rygg. Det är slitsamt och har tyvärr lite problem när jag böjer mig ned. Jag kan också komma på fler saker att göra än att kratta 🙂 att vinna en lövblås vore rena rama julafton för mig. Så enkelt, smidigt och till och med roligt! jag menar vem skulle inte vilja stå med en mackapär i trädgården som blåser bort alla löv?
  Ha det så gott!

  Svara
 36. Solin

  Sladdlös gräsklippare! Den verkar fantastisk! Vår behöver en ny och med denna skulle även jag kunna tänka mig att klippa gräset?

  Svara
 37. Josefin

  En sladdlös gräsklippare till våran stora gräsmatta skulle vara perfekt! Vi skulle verkligen behöva oss en ny då våran gjort sitt ? Vilken lycka om man denna Rotak 430 LI fick hem!

  Svara
 38. Evelina

  Vilken tävling! En rotak 430LI hade ju varit fantastisk här på landet och jag för en gångs skull kanske orkat klippa hela gräsmattan och inte gå och dö på kuppen med vår gamla klippare som knappt startar

  Svara
 39. Evelina

  Som småbarnsföräldrar behövs något extra och smidigt precis som denna sladdfria gräsklippare från bosh. Vår gräsmatta skulle bli glad men vi ännu gladare! Håller tummarna för en ny familjemedlem som vill förgylla vår sommar! ☀️

  Svara
 40. Tina Hägglund

  Jag skulle vilja vinna just den du skriver om här på bloggen, gräsklipparen Rotak 32 LI!
  Vill vinna denna till födelsedagspresent till min sambo, nu använder vi en draggräsklippare och det tär så mycket på min sambo, han står alltid och svär när han klipper gräset och jag tycker så synd om han så skulle jag vinna skulle jag ge denna till han och han skulle bli överlycklig ??

  Svara
 41. Malin Andersson

  Åh wow vad jag önskar att jag kunde få vinna denna underbara sladdlösa gräsklippare!! https://m.bosch-garden.com/se/sv/traedgårdsredskap/traedgårdsmaskiner/rotak-430-li-3165140895460-199945.jsp

  Vi har bott i vårat hus nu i snart ett år med vår enorma gräsmatta. Våran nuvarande gräsklippare ska tankas med bensin och och väger säkert 100kg! Min man hatar att klippa gräs så det är alltid jag som gör det. Skulle bli så glad om jag vann denna lätta gräsklippare med batteri ?

  Svara
 42. Linda Koski Wikström

  Jag skulle vilja ge min man en ny grästrimmer då han de senaste åren lagt ner en förmögenhet på att laga våra gamla/ärvda varianter istället för att köpa en ny. Pedanten i honom klipper gräsmattan jämt&ständigt och för att få till kanterna mot buskar&altan vore det praktiskt med en sladdlös grästrimmer som denna (https://m.bosch-garden.com/se/sv/traedg%C3%A5rdsredskap/traedg%C3%A5rdsmaskiner/advancedgrasscut-36-3165140887748-199946.jsp) när det ska gå undan (läs – när han som pappaledig ska fixa med tomten när vår 1-åring sover :))

  Svara
 43. Alexandra Rudén

  Åh, bästa tävligen! Förra året flyttade vi till hus, med en stor tillhörande trädgård. Jag älskar trädgårdsarbete och av någon anledning äe häckklippning lite extra kul. Längtar redan efter att få klippa häcken! Och ska jag vara ärlig så har jag redan varit ute och klippt av några spretande grenar…. Därflr skulle så gärna vilja vinna en elektrisk häcksax (AHS 54-20 LI. Anledningen till att jag önskar vinna är att vi i nuläget inte har någon häcksax, jag har därför klippt häcken med en sekatör. Då jag dessutom är lite (läs mycket) pedant, så har detta tagit sin lilla tid. Den tiden finns inte riktigt längre, då jag för fyra månader sedan blev mamma. Denna vinst hade alltså blivit så uppskattad! Nu håller jag alla tummar och tår.

  Svara
 44. Johanna

  Sökes: ny sladdlös gräsklippare som tycker om ”långhårig” lite viltvuxen gräsmatta. Jag gillar att bli klippt en gång i veckan men övriga daga kan vi hitta på annat! Bor i vackert villaområde med många skrytsamma gräsmattor runt omkring så jag behöver någon som ser till att jag håller mig i form 😉 Du kommer bo i varmt garage och skötas om av ett mycket snällt par. Hoppas att du moderna sladdlösa gräsklippare vågar ta steget och flytta ihop med oss <3

  Svara
 45. Sanna Westeson

  Jag är gärna med och tävlar ???? hade valt ”Rotak 430 LI”. Hoppas på vinst då jag just nu har en gammal hederlig gräsklippare från 60-talet som körs för hand. Så både jag och mina grannar hade blivit glada av en modern gräsklippare så dom slipper höra mig sucka och svära ☺️? nu hoppas vi på vinst! ??? För det finns inget mer underbart än lukten av nyklippt gräs!

  Svara
 46. Kaltrina

  Jag vill så gärna vill en gräsklippare till vårt kommande hus! I veckan som kommer är det dags att satsa pengarna på ett hus ute på landet! Jag som älskar blommor kommer att vara ute och fixa på gården hematiten. Just nu hat vi inga redskap då vi bor i hyresrätt.
  Med en Rotak 32 L så kan jag, med min skada (bilolycka -15) ordna upp i trädgården samtidigt som jag njuter av de. Med mina gröna fingrar (ta i trä) så vill jag skapa något vackert och hålla gott om den trädgården som vi lär ha!

  Svara
 47. Nettan

  När man plötsligt är ansvarig för släktens sommarhus så uppskattas en helt annan typ av produkter än tidigare 😉 När man bor i lägenhet så har man inte koll på dessa redskap och maskiner men nu sitter jag och googlar och läser recensioner!
  En Easy Grass cut skulle göra min sommar till en fröjd i trädgården, vår gamla tunga och högljudda trimmer på landet gav upp förra året. Den var så tung så jag knappt orkade bära upp den 😉
  Men såg vikten och den snabba uppladdningen på denna maskin, skulle göra sommarens många timmars trädgårdsarbete mycket roligare!
  Med delvis skogstomt, stort dike och kuperad rabatt så skulle den verkligen uppskattas. Jag skulle stolt kunna säga att jag äger mitt första rejäla trädgårdsredskap! 🙂 Ett redskap som annars här ute i Roslagen nästan bara ses anvöndas av män….
  håller tummarna hårt nu för en härlig påskpresent 🙂

  Svara
 48. Emelie

  Hoppas på turen att vinna den sladdlösa kedjesågen! Vi har precis köpt ett hus med en vildvuxen trädgård som jag ska kämpa med i sommar. Med två barn under 3 så måste det gå snabbt och smidigt och en sånt allt-i-allo maskin skulle verkligen göra susen <3 Tack för en superbra blogg!

  Svara
 49. frida

  Skulle vilja vinna en trådlös gräsklippare då vi snart flyttar från lägenhet till hus. Detta skulle ha underlättat väldigt mycket !!

  Svara
 50. Alexandra Frankson

  Jag skulle vilja vinna en Rotak 32 LI åt mina föräldrar som idag får springa med en enormt lång förlängningsladd när de ska klippa gräset med sin elektriska gräsklippare. Jag kan inte nog räkna hur många gånger kablen varit ivägen och de har hållet på att köra över det. Som tur är har det inte hänt ännu! En sladdlös gräsklippare hade sparat dem så mycket tid och besvär plus att de är värda det bara för att de är så underbara ❤❤

  Svara
 51. Nathalie Gustafsson

  Jag är 30 år och har två små barn och egen trädgård, men jag skulle vilja vinna en busk och grästrimmer till min mormor och morfar som fortfarande bor kvar i sitt hus med en stor trädgård som är omgiven av höga häckar. Varje år klipper morfar häckarna med häck-sax. Båda börjar bli till åren men jag vet att de är långt ifrån redo att lämna sitt hem och trädgård. De skulle verkligen behöva en hjälpande hand men då tiden är knapp med två små barn så skulle den här bli ett väl använt hjälpmedel för mormor och morfar.

  Svara
 52. Mia Korch

  Den sladdlösa Kedjesågen AKE 30 LI hade jag velat vinna till min gamla pappa. Han kämpar på med en 30 år gammal bensindriven kedjesåg varje sommar, och detta hade gjort livet i stugan så mycket enklare!

  Svara
 53. Madelene H

  Om jag vann denna tävling så skulle jag välja Bosch – Sladdlös gräsklippare Rotak 32 LI
  Vi flyttade till ett hus i december och det enda vi saknar är just en gräsklippare! El vore toppen! Miljövänligt för både natur och för barn. Så detta vore toppen för oss!
  Tack för att vi får vara med o tävla om detta pris!

  Svara
 54. Farmors jänta

  Jag hade velat vinna en Rotak 370 Li.
  Om jag vann skulle det bli en present till min farmor.

  Hon är 74 år, bor ensam i en villa vid Ångermanälven och har en stor tomt. Hon kämpar på och klipper denna plus gräsmattan hos sin mamma (96 år) men de senaste åren har hon börjar påpeka hur hennes gräsklippare är trög. Hon har även fått skicka den på lagning några gånger då remmen strular.

  Hade gärna hjälpt henne klippa och greja i trädgården så hon får ett jobb mindre att göra, men då det skiljer 95 mil mellan oss så tänker jag att en ny lättmanövrerad gräsklippare är det näst bästa jag kan göra för henne. Hoppas på en himla massa tur och håller tummarna!

  Svara
 55. Ulrika

  Åh, jag skulle vilja vinna den sladdlösa gräsklipparen Rotak 430Li, denna skulle jag vilja vinna så att jag kan lyckas klippa gräset med lilleman på ryggen precis som du gör med Isadora. Vi har idag en motordriven gräsklippare och klipper jag med den Jan inte liten hänga på, vilket innebär att jag måste vänta in att far i huset kommer hem från jobbet. Han har så galet mycket att göra på jobbet så vi träffas max nån timme på kvällen innan liten somnar, den tiden vill man inte behöva lägga på gräsklipparen! Jag håller tummarna!
  https://m.bosch-garden.com/se/sv/traedg%C3%A5rdsredskap/traedg%C3%A5rdsmaskiner/rotak-430-li-3165140895460-199945.jsp

  Svara
 56. Magdalena

  Fantastisk tävling ? Vi hade valt en rotak 32 , perfekt att ta med på husvagnssemester . Och till att klippa framsidan här hemma ??

  Svara
 57. Sanna

  Hade så gärna vilja vinna en trådlös gräsklippare 430LI. Min man har börjat ett nytt jobb och är borta hemifrån i veckorna så jag sköter hus, trädgård och familj ensam de flesta av veckans dagar. I dagsläget har vi en gräsklippare med sladd, vilket gör stt det tar extra tid att klippa då sladden ska flyttas runt. En trådlös hade varit den perfekta presenten till mig själv för att göra livet lite enklare i vardagen med två små kids.

  Svara
 58. Elisabeth

  Men shit vilken smart grej med eldriven sladdlös gräsklippare! Det är ju genialiskt och känns helt rätt i tiden. Vi har precis köpt hus och får tillträde siste juni. Vi bor i lägenhet idag så det är mycket som ska inhandlas. Vi har en ganska liten trädgård men ändå en del gräs som ska klippas så jag hade såååå gärna vunnit en Bosch Rotak 32 LI. Den ser ut att vara lagom stor och så grymt att bara ladda den en stund innan det är dags att ta sig an gräsmattan. Vi har en Vera på 10 månader som kostar tid och pengar (?) så detta hade en drömvinst för oss! Jag kan tänka mig att Rotak 32 LI är typ tusen gånger roligare att klippa gräset med än en handjagare. ? ✊️✊️

  Svara
 59. liselotte

  Jag vill gärna vinna Bosch Keo Sladdlös grensåg Då skulle jag kunna gå ut och greja i vår gamla vildvuxna trädgård, och förhoppningsvis få lite ordning utan att behöva be min sambo om alltför mycket hjälp, oh så skönt det skulle vara, och förhoppningsvis bli fint också.

  Svara
 60. Louiloo

  Tänk att bensinen slippa,
  bara starta och klippa!
  Jag önskar en gräsklippare 32 LI
  Perfekt till både våran och även pappas tomt på campingen som vi spenderar hela sommarhalvåret på! *Hoppas*

  Svara
 61. Cecilia

  Tänk om jag hade fått vinna denna till min syster en sladdlös gräsklippare Bosch Rotak 32 Liter. Hon frågade förra veckan om hon kan få låna våran gräsklippare när hon behöver klipppa sin gräsmatta nu i sommar och vår. När man flyttar isär behövs det inhandlas möbler till barnen och diverse andra saker behövliga saker. Då kommer saker som gräsklippare inte högt upp på listan. Hopps jag skulle kunna få överraska henne med denna fina present.

  Svara
 62. Hanna

  Jag skulle vilja vinna en gräsklippare, Rotak 370 LI, att ha på vårt sommarställe. Den nuvarande gräsklipparen håller på att ge upp så en ny, miljövänligare vore toppen!

  Svara
 63. Emmelie

  Vi skrev på pappren för vårt drömhus i torsdags och skulle bli helt överlycklig om jag skulle vinna denna tävlingen! Har letat hus väldigt länge nu och äntligen har vi hittat det vi letat efter, dock så är det mycket utgifter som kommer komma med huset och en gräsklippare är en av dom. Tycker gräsklipparen Rotak 32 LI som du recenserat låter kanon, så den hade jag valt om jag vunnit denna tävling. Gillar speciellt att den tar liten plats och inte låter så högt. Har en son som älskar att hjälpa till att klippa gräs men inte gillar höga ljud så den skulle passat oss perfekt!

  Rotak 32 LI

  Svara
 64. Jennifer

  Jag skulle vilja vinna en gräsklippare, men så okunnig som jag är vet jag inte vad för skillnad det är på dom. ? Men den nu testat verkar perfekt för våra behov. Jag skulle så gärna vilja vinna en gräsklippare till min pappa som varje år får kämpa runt efter jobbet och klippa gräset. Vi har en rätt stor tomt, men eftersom både jag och min mamma är sjuk (svåra smärtsjukdomar) så faller alltid lotten på pappa. Ifall den är så lätt som den verkar kanske till och med jag skulle kunna använda den. Det skulle underlätta enorm. Hoppas så på vinst!

  Svara
 65. Emma

  Absolut en gräsklippare (den du använde i videon). Avskyr att klippa gräset och mannen är allergisk. Förra året klippte vi så sällan att när vi väl gjorde det så lämnade det spår som på en åker efteråt ? Denna verkar mycket lättare och mer hanterbar än den gamla vi använder nu så det kanske kan göra gräsklippandet liiiiite roligare ; )

  Emma

  Svara
 66. Negin

  Vår kära gräsklippare som dem gamla ägarna lämnade kvar har lagt av iår och vi står nu utan ? De där med gräsklippare är ju något man själv inte är så insatt i, så länge de fungerar är man nöjd och glad men nu känner jag att vi har hamnat i en sits där man är helt omedveten om vad som finns i marknaden eller vad som är bra och uppfyller ens behov ? Såg din vlogg och det bästa är ju att den är sladdfri så Nicole som kanske vill va med slipper trilla på den, och vi slipper koppla den från insidan av huset???? (med tanke på att den är så lätt så kanske jag också vågar ge mig på att klippa gräset i år)?????och det andra som är heelt kanon är att det inte blir massa gräshögar som hon kan stoppa i munnen ?❤❤❤ hoppas vi får möjligheten och kan lägga dem pengarna på något kul nu under sommaren ❤❤
  https://m.bosch-garden.com/se/sv/traedg%C3%A5rdsredskap/traedg%C3%A5rdsmaskiner/rotak-370-li-3165140895453-199945.jsp

  Svara
 67. Emelie

  Min pedantiske make är tyvärr gräsallergiker och tvingar mig att klippa gräset med trimsax efter att handjagaren inte gjort jobbet tillräckligt bra. Är less på detta. Maken har dock lovat mig ett barn till om gräsmattan både där ute och där nere hålls jämn och fin. Önskar mig därför en Rotak 370 l för att underlätta åtminstone grästrimmandet!

  Svara
 68. Sofie Hellkvist

  Skulle gärna vilja vinna en /rotak-430-li-3165140895460-, vi har precis flyttat till hus och när en lever på mammapenning är inte en gräsklippare man vill lägga pengar på direkt.. Din blogg förgyller mina dagar!

  Svara
 69. Michaela

  Jag skulle gärna vilja vinna en trådlös kedjesåg. Har ett träd som skulle behöva kapas ner endel så vi kan få plats med en sandlåda till barnen så de kan då en super kul sommar med sand på gården istället för sandlådan i lekparken som tyvärr är full med kattbajs.

  Svara
 70. Elsa Andersson

  Hur ska man veta vilken Bosch-trimmer min gräsmatta behöver.
  Första året i hus och det tar tid innan man känner vilken man klämmer..
  Jag kan inte rimma men hoppas på att vinna en AdvancedGrassCut 36 ?

  Svara
 71. Helena i Uppsala

  Sladdlös grensåg Keo
  Åh, jag bodde i en prästgård på landet på 80-talet! Först gällde det att rensa i den 6000 kvm stora djungeln. Varje år hittade jag något nytt: vinbärsbuskar, krusbär, ett krikonträd, päron-, körsbärs-, plommon- och äppelträd. Träden var ganska risiga och gav liten frukt, så jag satte igång med beskärning. Jag hade aldrig gjort det förut, men det kunde inte bli sämre än det var. ”Luft och ljus” stod det i bibliotekets trädgårdsböcker. Sedan blev jag till och med tillfrågad att beskära hos grannarna. Man lär sig hela tiden!

  Svara
 72. Hanna Hjelte

  En sladdlös gräsklippare vore perfekt för oss. Min man brukar svära rätt mycket när han ska klippa gräset här hemma. Vi har bara en handjagare som är alldeles för slö & gräsklipparen som finns i föreningen finns aldrig att hitta. & särskilt bra är den inte heller. Så med en ny gräsklippare kanske jag kan hjälpa maken klippa gräset ibland. 😀

  Svara
 73. Jessica wendel

  Nu vill jag ju såklart vinna gräsklipparen då vi har stooor gräsmatta och lånat mina föräldrars för tillfället!
  Annars skulle jag vilja ha denna häcksax https://m.bosch-garden.com/se/sv/traedgårdsredskap/traedgårdsmaskiner/easyhedgecut-12-35-3165140883924-199951.jsp
  Då vi har nästan 50 meter häck att klippa. Anledningen att jag valde denna av de olika som fanns var att den var lättast och jag behöver orka hålla häcksaxen en bra stund!

  Svara
 74. Tanja tinglöf

  Sen vi flyttade till hus för snart 2 år sedan så har mannen haft bestyr med att hålla trädgården i schack. Projekt efter projekt gör han. Nästa projekt är att såga ned lite mindre träd och buskar. Men vi har ingen såg, vi har fått låna grannens hittills. Så att få överraska min man med en egen såg . Jag vill vinna Bosch Ake 30LI. Med denna kan tom jag fixa till här i trädgården. Nu håller jag tummar och tår att denna såg mannen får!!

  Svara
 75. Elin M

  Å vilken härlig tävling!
  Jag hade gett denna grymma gräsklippare Rotac 430L till min mamma som precis har skilt sig från min pappa. Dessutom fyller hon år imorgon, jag tror att jag hade fått henne å skina som en sol. Hon är inte speciellt händig, och allt ”sånt där utomhusmansgöra” gjorde ju alltid pappa..
  Jag hade underlättat så mycket för henne om jag kunde ge denna till henne, hon står nu med en rätt stor gräsmatta som verkligen behöver underhåll, finns knappt tid för att klippa med en gammal hederlig, och 4 barn som ska tas om hand. Tack för en superfin blogg och dunderbra tävling kram ?

  Svara
 76. Josefine

  Jag skulle vilja vinna en roak 430 LI för att vi snart ska flytta in i hus! Min gubbe älskar att klippa gräs och har gjort det sen han har kunnat gå. Fick se lite gamla foton på honom från när han var liten, där han gick bakom sin morfar som klippte gräs och han gick efter med sin lilla gräsklippare av plast haha.. Gräsklippning har varit hans ”grej” hemma hos sina föräldrar, skulle de klippas gräs så var det alltid han som ville!
  Så det hade vart jätte kul att vinna en gräsklippare åt honom så kanske våran pojke också tar efter pappa 😉

  Svara
 77. Magnus

  Jag hoppas på tur i denna fina tävling, önskar en sladdlös häcktrimmer AHS 54-20 LI.då den vi har nu har vi lyckats klippa av sladden på.

  Svara
 78. Emelie B

  Åh jag skulle vilka vinna en likadan gräsklippare som ni fått testa, en Rotak 32LI. Gräsklipparen skulle min mormor få! Tror den skulle passa henne perfekt eftersom hon har artros i händerna och enligt din recension verkar den lätt att köra runt med och få in i förrådet vilket skulle underlätta för henne 🙂

  Svara
 79. Sara

  Hej Emma,

  Skulle så gärna vilja vinna en Rotak 32 LI åt min kära make efter att ha sett din vlogg ? Just nu sliter han med en gammal rostig manuell gräsklippare som han ärvde av sin mormor för flera år sedan, han är dock inte den som klagar utan säger bara att det är ett gratis träningspass ? vet att han skulle bli jätteglad om jag hade turen att vinna den åt honom så nu håller jag alla tummar och tår ? ?☀
  Kramar

  Svara
 80. Fröken M

  WOOW !

  Det här känns verkligen som ”tävlingen man förmodligen inte vinner”
  men som man ändå inte kan låta bli att vara med i för att man hoppas så STENHÅRT på tur !!

  Varför ska just jag vinna då?

  Jo, man kan väl säga att vi har haft det lite ”motigt” på sistone [ vilket egentligen är en jäkla underdrift ] i och med att firman som skulle bygga vårt drömhus plötsligt och väldigt oväntat gick i konkurs ett par dagar innan bygget skulle dra igång och vi skulle åka på en 2 v lång thailandssemester.
  [ Dålig tajming var bara förnamnet, även om tajmingen för sånt nog ALDRIG är rätt…]
  Alla våra drömmar och byggplaner slogs i spillror och det blev KAOS !
  [ Minst sagt eftersom vi blir hemlösa en sväng på kuppen! ]

  Men efter veckor av slit och möten så har vi äntligen fått tag på en ny firma som ska bygga vårt hus.
  Allt kommer bli mycket dyrare, men drömmen kommer bli av.
  Tidsplanen som var tänkt från börja kommer inte alls att hålla, men vi har blivit lovade att så fort byggställningarna är borta i juni så får vi anlägga trädgården och rulla ut gräsmatta !!

  GRÄSMATTAN – och trädgården är min absoluta favoritplats att vara på, jag älskar att vara ute och pyssla så jag skulle så himla gärna vilja vinna en Sladdlös gräsklippare Rotak 370 LI för att hålla min tomt riktigt fin !!

  Oh my goood va jag hoppas att min tur har vänt nu 🙂

  Svara
 81. malin

  Jag skulle gärna vilja vinna en ALB 36 LI lövblås☺ Det hade vart perfekt att ha i våran trädgård som ligger inne i skogen haha. Jobbar som fastighetsskötare så jag krattar mkt om dagarna. Det hade vart skönt att slippa det hemma i alla fall☺

  Svara
 82. MariaM

  Vilken fantastisk tävling! Hade grymt gärna velat vinna en sladdlös gräsklippare, Rotak 430 LI, till vår nya, stora trädgård. Vi har hållit på att bygga hus i snart sex år och inflyttning börjar äntligen närma sig. Efter att ha lagt massa pengar och tid på att bygga, samt att maken har grävt som en galning och planterat massa träd, buskar och anlagt en gräsmatta, hade det varit underbart att få bli ordentligt bortskämd med en riktigt bra och miljövänlig gräsklippare. Håller tummarna för att få bli den lyckliga!

  Svara
 83. Sewa

  Jag hade velat vinna en sladdlös gräsklippare Rotak 430 LI.
  Min man har precis opererat knäet och älskar att hålla på i trädgården men vår gräsklippare gick sönder förra året och jaa med en som inte kan jobba pga operation och en som är mammaledig så räcker inte pengarna till för att köpa en gräsklippare och det hade varit sååå roligt att kunna överraska honom med en fina och ny gräsklippare 🙂
  Grym blogg ! Kram

  Svara
 84. Veronica

  Hade velat vinna precis den sladdlösa gräsklipparen ni har fått testa! Rotak 32 LI. Just för att den är så lätt och tyst. Den vi har orkar jag knappt knuffa runt och så låter den så högt att barnen inte vill vara ute samtidigt som man kör med den. Hoppas på tur ✊️

  Svara
 85. Cecilia Bratt

  Jag skulle gärna vilja vinna någon av de sladdlösa gräsklipparna. Den vi har nu är en billig gräsklippare med sladd som inte fungerar så bra men pengarna finns inte att köpa en bättre just nu. Lägger hellre pengarna på roliga saker att göra med barnen ? så håller tummarna!!

  Svara
 86. Jim Wendel

  En ALB 36 LI som är det fyndiga namnet på en lövblås. Jag tror att ordet lövblås egentligen kommer av blåsorna man får när man krattar löv. Vore otroligt skönt och givande att lätt kunna blåsa fram den där gröna gräsmattan man vet ligger där under någonstans. Åh…Och slippa stå och dra i den där förb.. räfsten som jämt fastnar i buskarna när man försöker räfsa bort löven där!

  Svara
 87. Robert

  Vi flyttar till hus om 3 veckor och hade blivit överlyckliga om vi hade vunnit en Rotak 370 LI till gräsmattan. Vi har tidigare haft en elektrisk gräsklippare fast med sladd till vår husvagn och alltid varit nöjd med den. Vi har därför funderat på en elektrisk gräsklippare nu till huset fast det hade ju varit 100 gånger smidigare med en sladdlös. Hoppas att vi vinner och tack för en underbar blogg och en rolig tävling.

  Svara
 88. Linda L

  Vilken tävling Emma ??

  Jag (eller mannen ?) skulle vilja vinna en Rotak 430 LI, den hade varit perfekt i vår lilla trädgård och vi slipper hålla reda på en sladd som har risk att bli överkörd ?
  Perfekt helt enkelt ??

  Svara
 89. Yan B strömberg

  Vill vinna en Sladdlös gräsklippare Rotak 370 LI!
  Mitt hjärta sätter stopp och vill helst slippa,
  att dra runt med den gamla tröga och klippa.
  Vinner jag kommer det att mycket fortare gå,
  Bosch och elen gör det till en dans går när motorn är på!

  Svara
 90. Sanna

  WOOOW, vilken tävling!

  Det här känns verkligen som tävlingen som ALLA kommer delta i, och som det är helt OMÖJLIGT att själv vinna, men ändå kan jag inte låta bli att göra ett försök. För den här vinsten vore verkligen en DRÖM att få överraska mina älskade föräldrar med, så mycket som det alltid ställer upp för mig. Det skulle nämligen älska att få hem en bärbar gräsklippare, och efter din utmärkta recension så är ju valet givet att det är en https://www.bosch-garden.com/se/sv/traedg%C3%A5rdsredskap/traedg%C3%A5rdsmaskiner/rotak-32-li-3165140895422-199945.jsp som det ska ha.

  Tänk vad fin trädgården skulle bli med denna, och tänk vad många härliga grillkvällar vi skulle kunna ha. För när det vankas grillkvällar är det alltid hemma hos mina föräldrar som det grillas. Vi spenderar faktiskt en hel del tid i deras trädgård, även fast vi själva egentligen har en egen bostad. Men det är ju sååå tråkigt med balkong, så det är tur att mamsen och papsen bara bor några hus bort med tillgång till både studsmatta, jordgubbsland och en liten mini pool för dottern att busa loss i på somrarna. Kort sagt vore den här vinsten inte bara en DRÖM att få ge bort och överraska mina älskade föräldrar med, utan även något som i längden faktiskt gynnar även mig och dottern då vi spenderar så mycket tid där.

  Kram Sanna

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här