Okategoriserade

Mens 2 dagar – rekord!

Något är lurt! Jag har ingen mensvärk och helt plötsligt slutar min mens, så jag hade bara mens exakt 2 dagar! Skumt! Jag gör ett gravtest men det visar inget. Kan det vara så att jag inte hade någon ägglossning? Det kanske var därför mensen var så kort… hmm…!?! Jag fattar ingenting! Så här brukar min kropp aldrig bete sig! Kan det bero på att det är efter p-pillerstopp?

2 Comments

  • julia

    Hej! känner exakt igen mig i det du skriver. Jag slutade med mina p-piller den 2 december och fick igår det jag tror är den första riktigt mensen efter stoppet. Saken är den att jag inte känner av mensen överhuvudtaget, har ingen värk, varken i magen eller i brösten. Jag blöder också väldigt lite. Bara några droppar igår och idag är mensen nästan över, 2 dagar, rekord ja!! Det är så konstigt för förr kände jag alltid av mensvärk väldigt väldigt mycket. Hur gick det för dig?

    • Emma

      Hej Julia! Jag hann aldrig få någon riktig mens innan jag blev gravid. Jag fick vid flera tillfällen såna där konstiga mensar, tror jag hade 3 totalt innan jag blev gravid. Jag har skrivit om det i bloggen. Vid en av dom hade jag mensvärk men dom andra var konstiga för jag kände inget och det kom lite ch sen kom två mensar inom loppet av två veckor också väldigt märkligt. Har du slutat med p-piller för att bli gravid?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.