Okategoriserade

Men åhhh… är klockan bara 6?

Jag kan inte fatta det! Jag gick upp klockan 9 imorse och nu klockan 6 är jag helt utmattad! Till och med Lucas har mer energi än mig! Han är fortfarande ute och leker med pappa och jag har nöjet att betala alla räkningar.. puh… Men sen ska jag sova.

Imorgon ska jag och Thaimorsan på LOPPIevent Babylove 🙂 Det är det första eventet som är både för bloggare och för läsare! Jag och Siranee ska gå barnvagnscatwalken på stora scenen så vi ska dit lite innan alla andra 🙂 Ska bli sååå skojigt!! På plats eventet kommer det vara tävlingar till ett totalvärde som är över 90 000 kr!! Tror det här eventet kommer bli en riktig succé! Biljetterna till eventet tog helt slut i början på veckan. Är det någon av er som ska gå kanske?

Kolla gärna in videon från LOPPIs senaste event Höststart HÄR:

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.