Mår jätteilla

Jag kom precis hem från en massagebehandling med koppning och nu mår jag JÄTTEILLA! Jag vet inte vad det beror på, antingen är det koppningen eller mitt skumma “gravid”-illamående som kommer och går eller så är det en kombination av dessa två? Jag tror fortfarande att illamåendet kommer från mina p-piller och jag tog faktiskt ett imorse istället för på kvällen som jag brukar göra, det kanske är därför som det blev så starkt idag?

Jag har aldrig varit på koppning förut, men jag blev nyfiken efter att Sandra kommenterade och tipsade om det. Jag tyckte det var JÄTTESKÖNT! Det kändes som alla onda punkter blev angripna på ett nytt sätt. Jag kommer definitivt gå på detta flera gånger 🙂 Koppning är även bra mot celluliter eftersom kopparna suger ut huden och jobbar med att lösa upp knutar och samtidigt förbättra blodcirkulationen.

Jag var väldigt spänd på ryggen och axlarna så behandlaren satte några koppar intill ryggraden. Nu efteråt så har jag fått såna snygga sugmärken där. Haha! Behandlaren varnade för att märkena kommer bli ännu tydligare imorgon, men det är lugnt, jag ska ju inte gå på nån galafest imorgon ändå 🙂

Nu ska jag skynda mig iväg till träningen! Vi får se hur det går med illamåendet, men det är ingen idé att ligga här och tycka synd om sig själv. Haha!

Relaterade Inlägg

4 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här