Mår bättre efter vattengympan

Nu står jag o väntar på spårvagnen för att åka hem efter vattengympan. Gud va skönt det var! Jag hade ganska ont i magen när jag kom dit o kände mig faktiskt riktigt deppig. Kändes inte alls kul! Jag som nästan jämt är glad och positiv, jag vill ju vara vanliga glada Emma! Men vattengympa-tjejerna är så himla gulliga, glada och positiva tjejer så dom muntra snabbt upp mig. Jag fick också några bra tips av söta Veronika 🙂 Nu mår jag faktiskt bättre! Magontet känns mer avlägset, jag känner mig mycket gladare och har fått lite ro i kroppen! Vattengympan gör verkligen gott!

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här