Mammig vid läggdags

William är inne i ett nytt språng igen och det gör honom väldigt mammig på kvällarna när vi ska sova för natten. Det går hur bra som helst för honom att vara med Victor på dagarna och då tar han gärna en tupplur med pappsen. Men på kvällen är det oroligt när jag inte följer med upp och lägger mig i sovrummet. Det är som att han känner av att något inte stämmer även om han halvsover när Victor bär upp honom. Jag tycker så synd om Victor för han kämpar verkligen med att lugna honom, mer hängiven pappa får man leta efter.

Oftast brukar jag gå ner och tvätta bort sminket och komma upp en liten stund efter att Victor och William gått upp, men ikväll ska vi testa om jag kan sitta kvar här nere och jobba lite. På natten sover William hur bra som helst, så det är bara det här momentet att somna för natten som är svårt.

Victor gick upp för ungefär 30 minuter sedan och det blev skrik nästan direkt så jag gick ner och tvättade bort sminket och borstade tänderna. Det tog nog en kvart, men sen blev det tyst så nu hoppas jag att han sover så jag hinner en sitta här en stund till 🙂

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här