Bilbarnstolen för långa barn för 2299 kr!

– Innehåller annonslänkar –  

Jag gjorde en omröstning på min instagram där jag frågade mina följare om deras barn som är under 5 år ser bakåtvänt och hela 27% svarade nej! Det är alltså mer än var fjärde unge som redan åker framåtvänt. Jag var bara tvungen att få veta varför och då svarade majoriteten att deras barn var extremt åksjukt. Jag förstår att det måste vara hemskt, så därför blir jag verkligen glad att höra att dom allra flesta kämpar tills barnet är 4 år innan dom vänder. Det året gör stor skillnad för barnens nacke, det är på tok för tidigt att vända vid 3 år. Om ni har ett barn som lider av åksjuka så har jag en lista med 20 bra tips HÄR!

Det är också många som skriver att barnet har vuxit ur bilbarnstolen, men när jag frågar lite mer så förstår jag att dom flesta har en bilbarnstol som inte tar långa barn och därför vill jag passa på att tipsa om att Minikid faktiskt går att köpa för en riktigt billig peng numera 🙂 Ni hittar Minikid 1 för 2299 kr HÄR! Den är minst lika bra som Minikid 2 om du frågar mig! Faktum är att det är den som vi använt till Isadora i Victors bil fram tills nu eftersom vi inte har stödbensförlängaren som behövs till Minikid 2.0 om man har långt till golvet som vi har i XC60 🙂 Jag kan verkligen rekommendera Minikid 1. Läs gärna om skillnaderna HÄR!

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

  1. Lisa

    Vilken ångest det är med barn och bilåkande alltså! ? Våran äldsta fyller 5 år i maj, och vi tänkte byta stol nu framåt vårkanten, mest pga att vi får vårat tredje barn då och det kommer bli trångt där bak när vi behöver åka alla i bilen. Dum anledning att vända egentligen, borde kanske köpa ny bil och det är väl planen framöver! ?
    Hade gärna köpt en axkid one, men har ju babyskydd sen innan och två minikid 1 samt en till från Maxi cosi (Har två bilar), så det känns lite slösigt ekonomisk ?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här