Femte graviditeten,  Magen

Magen vecka 17 – bebis nr 4

Nu är bebisen stor som en stor lök (en lök som är större än en avokado) och jag mår fortfarande toppen! Känner mig knappt gravid alls faktiskt, men under helgen kände jag ett par buffar där inifrån så jag behöver nog inte vara orolig längre 🙂 Jag börjar tycka att det är ganska mysigt att vara gravid igen nu när jag inte är trött och illamående längre och jag passar på att njuta över att jag fortfarande är så rörlig.

Jag tycker det är extra kul att jämföra gravidmagarna nu eftersom den fjärde magen ”avviker” och är mindre än den tredje. Kan det betyda att det ligger en tjej där inne tro? Magen var ju större med killarna än med Isadora så det kanske är så? SÅÅÅÅ SPÄNNANDE!

img_1080
img_1078
img_1077
5d211bc5-b888-4e8c-97a0-e69af6c2c345

Magen med Lucas / Isadora / William / bebis nr 4

Vad tror ni? Är det en typisk tjejmage?

4 Comments

  • Alexandra

    Svårt att säga haha jag har tidigare haft minst magen med 1:an (pojke) och ut kom en liten grabb 3360 g i v 38 spontant…de andra 2 har jag känt mig stor som ett hus 😂😂då var den pojke och senast en flicka båda 4 + kg i v 38 och igångsättning pga det😂nu väntar jag 4:qn och har varit på KUB v 12 innan dess var jag säker på att det var en flicka..jag såg sedan väldigt tydligt att det var en pojke enligt den sk nub teorin och blev lite ”besviken” först låter sjukt men det var mest för att kan ville ha 2 täta flickor blir bara 10 mån skillnad mellan barnen nämligen 🙈🙈🙈 ..nu känner jag mig 100% säker på en pojke och då öppnas ”fabriken” på glänt igen 😂är såklart glad oavsett kön men optimalt 2 av varje😊alternativen är ju annars 3+2😂men skönt med mindre mage tycker jag iaf när man har andra barn också

  • Gittan

    Jag tror inte heller magen avslöjar könet utan det beror mer på andra faktorer och hur man bär barnet. Om jag minns rätt så hade du väll en ”typisk” tjejmage med William ☺️

    Min mage är som sagt oxå minst denna fjärde graviditet men jag är helt säker på att de ligger en liten pojke därinne. Får ständigt kommentarer om vilken liten mage jag har och att jag inte kan va så långt gången osv.. tänker att mycket är beroende på hur bebis ligger och hur jag bör just denna graviditet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.