Lyxig weekendväska från Bagasi

– Samarbete med Bagasi –

Jag bara måste visa er min senaste stolthet som är den här magiska weekendväskan från Bagasi! En riktig lyxväska, min finaste weekendväska nånsin, helt klart! Jag hade med den till Stockholm när jag var där förra helgen 🙂

Jag älskar doften av lädret och det stilrena intrycket som det ger. När man köper väskan kommer också en burk med det bästa läderfettet och en påse så att man kan ta hand om och skydda sin väska när man inte använder den. Det fina med en väska i läder är också att den blir bara vackrare och vackrare ju mer man använder den.

I köpet ingår även den här fina necessären i mocka med läderdetaljer. Den har två stora fack och ett litet på baksidan som stängs med dragkedja. Den rymmer precis det som behövs när man är på weekendresa.

Denna weekendbag finns i två storlekar, jag valde den mindre modellen som är perfekt för just en helg. Den större modellen rymmer packning för ganska många nätter men för mig är den mindre väskan bättre när jag reser själv.

Den här fina weekendväskan är samma märke som min skötväska (Drömskötväskan Bagasi), minns ni den? En av få saker som jag absolut inte kunde tänka mig att göra mig av med när jag blev ensamstående 🙂

Ett hett tips är att just nu pågår vinterrea hos Bagasi – klicka på länken!

Nu längtar jag massor till nästa weekend som blir om 1,5 månad ungefär 🙂 Har ni några weekends eller kortare jobbresor inplanerade i vår?

Relaterade Inlägg

2 Kommentarer

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här