Okategoriserade

Kortaste förkylningen i världshistorien

Jag kan nästan svära på att ingefärashots faktiskt fungerar! Jag har inte orkat göra egna, men köpte häromdagen Rynkebys ingefärashots med gurkmeja och har druckit 2-3 stora shotar per dag och nu är jag nästan frisk och planerar att jobba imorgon! Detta måste varit den kortaste förkylningen i världshistorien! 🙂 Ingen är gladare än jag för det!

Isadora mår också bättre och jag tror att hon är frisk nog för förskolan imorgon. Hon har varit en riktig pajas idag. Hon gillar rollekar och leker ofta med sina dockor och gosedjur. Idag har jag hört henne prata med sina gosedjur, sin väska och sina skor. Hon vänder sig mot var och en av sina gosedjur och frågar ”Vad heter du? Nini, hej Nini” och när hon kommer till väskan säger hon ”Vad heter du? Väska, hej Väska”. Sååååå skön!

Jag överhörde också när hon ringde till sin mormor med hjälp av appletv-kontrollen och bad henne köpa bullar, glass, saft och bröd. Hahaha! Jag och Lucas höll på att dö av skratt! Hon är verkligen familjens pajas alla dagar i veckan förutom när hon är sjuk, så idag var verkligen ett tecken på att hon är frisk nog för förskolan 🙂

org_dsc00509
img_6091

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.