Okategoriserade

Drömskötväskan Bagasi!

– Samarbete –

Jag blev så himla glad igår! Jag har nämligen fått en ny skötväska! Och inte vilken skötväska som helst, utan en BAGASI! Skötväskornas Rolls Royce som bl.a. tidningen Amelia har klassat som drömköpet! Jag har aldrig tidigare ägt en märkesväska, så det här fick bli den första 🙂 Tänk att man kan bli så glad för materiella ting, jag är verkligen sprudlande spralligt glad över den här 🙂Skötväskan är i läder i färgen cognac och passar P.E.R.F.E.K.T till min Joolz! Jag tror inte det finns en bättre matchad skötväska till den vagnen än Bagasi. Jag är så galet nöjd! Det ska bli kul att strosa runt på stan med Isadoras lyxåk 🙂 Haha!


Jag gillar verkligen den lyxiga känslan med lädret och stilrenheten och ni ska se skötbädden! Isadora kommer ligga som en prinsessa på den 🙂 Jag ska visa den i ett annat inlägg och då kommer jag även visa alla fack och andra finesser 🙂 Jag har ju skrivit innan att jag gillar när skötväskorna inte ser ut som skötväskor. Den här är verkligen ett perfekt exempel på en sån väska. Den har några få utvändiga nödvändiga fack, men alla facken är så snyggt gjorda att den ser ut som en helt vanlig väska. Bagasi har ett blöjbyte-fack, ett litet fack med dragkedja fram på väskan, två fack på sidorna för flaskor som knappt syns och ett fack på baksidan som man kan ha en ipad, minidator, bok eller nåt annat som föräldern vill ha med sig. Snyggt och stilrent och precis det man behöver!


Den här skötväskan är så mycket mer än bara en skötväska, den kommer hänga med mig länge, långt efter bebistiden!

Bagasi har inte bara skötväskor, dom har en hel del andra typer av väskor också, bl.a. weekendväskor i samma design som skötväskorna – riktigt snygga! Dom är dessutom på höstrea nu med 40% rabatt!

/I samarbete med Bagasi

6 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.