Lucka 15 är öppen!

Godmorgon på er!

Idag är det dags att öppna lucka 15!

Pasmallen blogg julkalender lucka 15
Foto: FotoLiselotte

Dagens lucka sponsras av Mom in Style som är en nätbutik med trendiga mamma- och amningskläder på nätet! I dagens lucka kan ni vinna ett presentkort på 500 kr!

20151123-214728-78448663.jpg

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och berätta vad som är det bästa med att ha en stor gravidmage!
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många gravidstrumpbyxor har jag?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

55 Kommentarer

 1. Lovisa

  Jag tycker att magen är det absolut bästa med att vara gravid! Jag trivs så bra med den och känner mig fin när jag klär mig så att magen syns bra. Sen är det såklart helt fantastiskt och overkligt att det verkligen ligger en bebis där inne!

  Jag tror du har 4 gravidstrumpbyxor

  Svara
 2. Cissi

  Det bästa med en stor gravidmage är att man känner sig så fin och att bebisen rör sig så mycket där inne och gör sig påmind flera gånger dagligen. Så mysigt!
  Jag gissar på att du har 5 par gravidstrumpbyxor.

  Svara
 3. Alexandra

  5 stycken 🙂 det bästa med magen är att man dagligen blir påmind om det lilla livet som rör sig där inne <3

  Svara
 4. Malin

  Det bästa med en stor gravidmage är att man känner sig så fin med den, och inte alls så stor som man ser ut. 😉
  Gissar på 3 par.

  Svara
 5. Tatyana

  Jag gissar på 4.

  Det bästa med stor gravidmage är att man kan ha på sig vad man vill och strunta i om det putar ut lite här och där, för det ska puta 🙂

  Svara
 6. anneli

  Det bästa med gravid mage är att man slipper hålla in magen i tajta kläder för att man tycker att magen putar 🙂 En gravid mage vill man istället stolt visa upp i tajta kläder 🙂
  Tror du har 5 gravid strumpbyxor.

  Svara
 7. Petra Mary-Anne

  Jag gillar och delar din julkalender sedan tidigare alias: Mary-Anne Christensen
  Det bästa med en stor gravidmage är:

  ..känslan att det finns ett liv därinne som hickar & bankar,
  ett hjärta som gör mamma glad då hon går trött och vankar,
  i min mage finns två små aktiva bebisar som busar,
  och man inte längre uppför trappan mera rusar,
  blott i vecka 23 så är magen redan ganska stor,
  och folk runtomkring är mer omtänksamma än man tror!

  Gissar att du har 5 par gravidstrumbyxor!

  Svara
 8. Jenny Sjöberg

  Har en stor gravidmage och just nu känns det bara klumpigt men är ändå tacksam över att jag får uppleva att vara gravid. Hellre gravid än tjock… 😉
  Gissar på 3 stycken.

  Svara
 9. Julia M

  Det bästa med en stor mage är att känna varje dag hur bebis där inne rör sig och blir starkare och starkare! Jag tror att du har 3 st gravidstrumpbyxor

  Svara
 10. Malin

  Det bästa med en stor gravidmage är att det är så fint. Ser man en stor mage kan man direkt relatera till hur man själv kände det när man själv hade lika stor mage.
  Jag tror att du har 3 par gravidstrumpbyxor

  Svara
 11. Familjen Karlsson

  Jag tror du har 2 stycken.

  Det bästa med den stora gravidmagen är att kunna ställa kaffekoppen direkt på magen, eller en tallrik med mat – inta soffläge och sedan ha det perfekt serverat för sig.

  Utöver det tycker jag gravidmagen är fantastisk vacker och ser så moderligt livfull ut.

  Svara
 12. Caroline

  Även om man kanske inte får säga det så tycker jag att en av de bästa sakerna förutom såklart att man känner barnet mycket är att man kommer undan med mycket! Man får den enda lediga sittplatsen när man är ute någonstans. Sambon är lite mer hjälpsam och låter mig vila på soffan medan han städar, diskar och lagar mat. Detta är några av de sakerna som man kommer undan med och jag tycker definitivt att man är välförtjänt av det också!

  Jag tror att du har 9 par gravidstrumpbyxor!

  Svara
 13. Elin Hansson

  Gissar på 3 par!

  Jag tycker det bästa med att vara gravid är att man ser vacker ut nästan oavsett vad man har på sig. Så fint med en stor mage, även om det blir väldigt tungt och stundvis jobbigt!

  Svara
 14. neggipegi

  Jag gissar på 2par. Det bästa med en liten bebis i magen är då man känner bebis röra på sig och utväcklas där inne och för att inte prata om hur bortskämd man blir av sambon med massage då o då ❤
  Mvh Negin (neggipegi på instagram)

  Svara
 15. Frida

  Det bästa med gravidmage är att den sprider en så god stämning, man får kontakt med så många.
  Jag tror du har 4 st

  Svara
 16. Malin

  Jag älskar min stora gravidmage! Är i vecka 35 nu och jag är aldrig ensam, bebis är med överallt.
  Jag känner mig vacker med gravidmage och den får även andra människor att le. En gravidmage är en glädjespridare ❤️
  Jag gissar att du har 13st gravidstrumpbyxor 🙂

  Svara
 17. Alexandra Dahlberg

  det bästa med en stor mage är att man slipper frågorna om man verkligen är gravid 😛

  jag tror du har 7 par gravidstrumpbyxor

  Svara
 18. Jenny Olsson

  Det bästa av allt är ju att det inte är så långt kvar till bebisen kommer när magen är stor! Gissar på 6 par!

  Svara
 19. Erika Gripenstam

  Det bästa med en stor gravidmage är att verkligen känns sig gravid! 🙂 Jag har en rätt så liten mage så jag sakar det. Även att gravidkläderna passar bättre med stor mage. Är så smal annars så känner mig mycket snyggare och mer kvinlig när man fyller ut kläderna.
  Gissar att du har 7 par gravidstrumpbyxor.

  Svara
 20. Johanna Lingefors

  De bästa med att ha en stor gravidmage är att alla ser att man är gravid. Folk flyttar sig på bussen så man kan få sitta, alla tittar och sen ler.

  Svar på frågan: 5st tror jag

  Svara
 21. Linda

  Det bästa är att man inte behöver bry sig om att magen känns uppsvullen p.ga att man ätit något, det syns ju lixom inte då 🙂 sen är det så klart alla mysiga rörelser som man känner väldigt tydligt då 🙂
  Jag gissar på 3 🙂

  Svara
 22. Liv

  Jag tror du har tre gravidstrumpbyxor 🙂 det bästa enligt mig med att ha en stor gravidmage är att man slipper tänka på hur man ser ut, vad man äter, om man måste hålla in magen osv. Det är helt klart en fördel att man absolut inte kan dra in mage och kan skylla på sin älskade bebis som ligger och ruvar. <3 hoppas du får en bra tisdag!

  Svara
 23. Tina Carlström

  För det första är det otroligt vackert med en gravidmage. Men det bästa är att få gå i sköna byxor med hög mudd 🙂

  Jag gissar på 2 stycken

  Svara
 24. Sara Bengtsson

  Jag tror att du har 5 st.
  Det bästa med magen är den där känslan/lyckan att veta att man har ett annat hjärta som slår under sitt egna. Att sedan känna hur den rör sig där inne är magiskt (tills på slutet då det känns som att den knäcker ett revben) 🙂

  Svara
 25. Anna Mårtensson

  Det bästa är att det är så mysigt att känna och se när bebis rör sig <3 Jag tror du har 4 par gravidstrumpbyxor =)

  Svara
 26. Carola Berg

  Det bästa med stor gravidmage är att ju större den blir desto närmre kommer man målet. Att få träffa och lära känna en helt ny människa <3
  Gissar att du har 5 par 🙂

  Svara
 27. Jennifer

  Det bästa med den stora gravidmagen (förutom att den bygger en bebis) är att jag känner mig så vacker. Helt plötsligt har jag inga komplex över putmagen längre och drar gärna på mig ett tight fodral. 🙂 tror du har sju gravidstrumpbyxor

  Svara
 28. Rebecka H

  Jag gissar på 4 par. Jag tycker det bästa är att man kan ha en tröja eller klänning som framhäver kroppen och visar magen utan att jag bryr mig. Normalt vill jag dölja magen så föredrar att det är lite slappt där eller underbyxor som håller in men när jag har gravidmagen så har jag en orsak till att inte ha platt mage och det känns så skönt.

  Svara
 29. Camilla

  Det är helt fantastiskt och overkligt att det verkligen ligger en bebis där inne! Och när man ser hur den växer mer och mer hela tiden! 🙂

  Jag tror du har 4 gravidstrumpbyxor.

  Svara
 30. Nettan

  Tror du har 3 par
  När magen har blivit så stor så det börjar bli jobbigt att röra sig, då är det lite extra lyxigt att få bli uppassad och bortskämd med gott samvete 😉

  Svara
 31. Sandra S

  Åh vilka vinster! Vad är inge bra med en gravidmage- det är ju det bästa som finns! När vi var på Gekås i Ullared när jag var gravid var det så mycket folk att man fick ställa vagnen och tränga sig in bland hyllorna och hämta grejer. Då gick jag och klappade magen och i stort sett alla såg sådär ”naaaw” -iga ut och lät mig komma fram haha!
  Jag tror du har 4 par gravidstrumpbyxor

  Svara
 32. Helen

  6st ☺️ det bästa vet jag inte då jag ej själv varit gravid men ser så underbart mysigt ut med en gravid mage och längtar tills det är min tur ☺️ vinner jag kommer det gå till min bästa kompis som behöver lite nytt till nyår och väntar sitt andra barn men har gått ner så mycket så hon har inget som passar så hon förtjänar det ☺️

  Svara
 33. Maja Lind

  Fortsätter tävla ifall jag skulle ha mer tur 😉
  Det bästa med gravidmage är att man kan ha tajta kläder och känna sig riktigt stolt över sin kropp!
  Jag gissar att du har fem par gravidstrumpbyxor.

  Svara
 34. Mari B

  Det bästa med stora gravidmagar är att det ser så härligt ut. Jag hann inte få någon stor mage så jag saknar det så otrligt mycket. Finns inga tvivel på att de inte är gravida med de stora magarna.
  Jag tror du har fyra stycken gravidstrumpbyxor.

  Svara
 35. Alisa

  Det bästa med gravidmagen är att jag vet att jag har något inom
  Mig som tillhör mig och min man. Vårt kärleksbarn som vi har längtat efter. Helt underbart att känna dem små sparkarna.
  Gissar på 4

  Svara
 36. Veronica

  Jag tror att det bästa kommer vara att man ständigt, varje sekund av dygnet påminns om vilket mirakel som faktiskt ligger där inne! Jag tror att du har 3 stycken par strumpbyxor 🙂

  Svara
 37. Sanna

  Det bästa med att vara gravid och ha en gravidmage, de måste helt klart vara att man hela tiden påminns om att man har ett litet mirakel där inne som väntar på att få komma ut och möta världen. Det finns nog inte så många andra känslor som slår det – bortsett ifrån att se själva miraklet komma ut förstås.

  Gissar på att du har 2 par gravidstrumpbyxor (på tala om detta, så visste jag inte ens att det fanns speciella för gravida.)

  Delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

  Svara
 38. Madeleine W

  Det bästa med att ha stor gravidmage är att du bär den största skatten i ditt liv, allra närmast hjärtat under den tiden! <3

  Jag gissar på 3 st strumpbyxor!
  // @maddieochlilly

  Svara
 39. Johanna

  Min uppfattning nu om det bästa med gravidmage är att det syns… Jag är gravid nu och det syns inte, jag känner mig bara allmänt mullig. Jag är ganska tidigt gången så nu längtar jag efter att det börjar synas.

  Gissar på att du har 2 par strumpbyxor 🙂

  Svara
 40. Moa

  Det bästa med att ha stor gravidmage tyckte jag var att man aldrig kände sig ensam, jag hade alltid sällskap av min lilla bebis! Sedan trivdes jag med magen och kände mig vacker och lite speciell också:) Jag tror att du har 3 par gravidstrumpbyxor.

  Svara
 41. Roxanne

  Det bästa med en stor gravidmage är att alla ser att man faktiskt är gravid och inte bara har blivit rund 😉

  Jag gissar på 5 par!

  Svara
 42. Erika Gatenheim

  Det bästa med stor gravidmage är att man alltid har sällskap inifrån i form av buffar.

  Jag gissar på 4 par.

  Svara
 43. Josefine Nilsson

  Jag är i vecka 26 och har ännu inte fått en riktig babybula. Längtar så eftersom jag tycker det är fantastiskt vackert!

  Tror du har 8 par strumpbyxor 🙂

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här