Julkalender

Lucka 8 är öppen!

Godmorgon underbara läsare!

Idag ska vi öppna en riktig WOW-lucka!

Pasmallen blogg julkalender lucka 8
Foto: FotoLiselotte

Bakom dagens lucka hittar vi Boob som är riktigt generösa i år! En av er kommer kamma hem ett presentkort* på hela 2000 kr!! Lyxigt va!?! Välj och vraka mellan gravid- och amningskläder! Boob har även min favoritamningsbh Fast Food som helt klart är den bästa amningsbhn för BB-väskan!

*Presentkortet är en elektronisk rabattkod som är giltig i Boobs webbshop till och med 31:a december 2015.

20151121-232153-84113001.jpg

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och skriv några saker du skulle vilja köpa om du vann presentkortet.
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många plagg har jag från Boob?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

85 Comments

 • Sandra S

  Vilken perfekt vinst, jag skulle verkligen behöva nya amningsbhar då de jag använder nu är från förra graviditeten och egentligen inte passar så bra längre. . Så det skulle jag köpa, flera stycken i olika färger 🙂 kanske även nåt finare plagg till jul 🙂

  Jag tror att du har 5 plagg från boob!

 • karin G

  Då jag inte äger ett enda amningsplag så skulle det vara kanon att vinna detta och jag skulle välja amnings sportbh, ett amnings linne och en amnings klänning. Jag tror att du har 11 plag från boob!

 • liselotte

  Gissar på 3 plagg. Skulle ge vinsten till min dotter om jag skulle ha turen att vinna, vet inte vad hon skulle välja att köpa men gissar på amnings BH och kanske något nattplagg.

 • malin nätynki

  En del skulle jag ge till min nu höggravida svägerska och för resten av presentkortet skulle jag köpt amningsbh och amningskläder inför nästa graviditet.

  Jag tror att du har 7 plagg från boob

 • Cissi

  Åh vilken bra vinst! Jag skulle köpa några snygga amningsbh:ar och något bra amningsplagg då jag inte äger något sådant än och går in i v 37 idag, så bebis kommer ju ut snart! Jag har hittills inte gissat rätt en enda gång men jag lever på hopper och tror du har 9 olika plagg därifrån.

 • Johanna

  Jag skulle behöva köpa lite gravidkläder. Jag har fått låna ett par gula byxor av min mamma som hade det 1992, inte så fina…
  Jag tror att du har 6 plagg därifrån 🙂

 • Jessica

  Å detta är drömvinsten! Jag har slitit ut det allra mesta i amningsbhar och kläder från mina två barn så skulle verkligen behöva massa nytt till denna gång! Främst bh-ar men även ett och annat snyggt gravidplagg, typ klänningar skulle behövas!

  Jag tror du har 7 plagg!

 • Caroline

  Vilken toppenvinst! Jag skulle köpt fler amnings bh-ar, och amningströjor som är varma och goa i att ha i kalla februari! Lyckades ju få mjölkstockning i juni sist gång så denna gången känns det verkligen som att jag får satsa på rätt plagg!! Haha! Håller mina tummar!

 • SaraJohansson

  Jag hade köpt någon amningsbh och topp, då jag inte köpt något sånt ännu, väntar lillkillen 1 april så det hade varit perfekt!
  Tror att du har 4 st plagg från boob 🙂

 • Alexandra Andersson

  Från förra graviditeten har jag bara kvar en amningsbehå, tills lillebror kommer skulle jag behöva shoppa lite nya amningskläder. Jag gissar på att du har 4 plagg från Boob 🙂

 • Fröken M

  Jag tror du har 8 boob plagg !

  Jag skulle helt klart fylla på min garderob med nya sköna bh:ar !
  Det är nämligen något jag verkligen saknar efter ett litet ”ingrepp” i somras !

 • Jeanette Ågren

  Jag hade satt mig ner med min syster vid datorn och sett henne skina av lycka när jag hade sagt till henne att hon fick välja kläder för 2000:- hon har svårt att hitta kläder som passar då hon har mage men är väldigt smal annars.

  Jag tror att du har 15 plagg från Boob.

 • Jenny Sjöberg

  Oj, vad behöver jag inte i gravid- och amningsväg? 😉 Har ju slitit ut det mesta under de tidigare två graviditeterna…
  Men sköna byxor är ett måste för det har jag inte så många kvar då de gått sönder. Nya amnings-bh:ar behövs. En varmare tröja… Amningshuvtröjorna ser väldigt mysiga ut, vill ju gärna slippa mjölkstockning. Det blir inga problem alls att bränna presentkortet!
  Jag hoppas att du har 9 plagg från Boob.

 • ES

  Jag gissar på 9 plagg..

  Detta skulle vara en så otroligt fin julklapp att vinna.. Jag skulle unna mig att köpa lite fina underkläder och gravidkläder då jag inte gjorde det till min första son så skulle jag vilja göra det nu och kollade in på sidan och de hade så fina saker jag skulle kunna tänka mig.. =) Så jag hoppas verkligen att jag gissar rätt på antal plagg och får chansen att vinna presentkort 😀

 • anneli

  Behöver ALLT när det gäller graviditets och amningskläder. Det ända jag ägde under min förra graviditet var två par gravid strumpbyxor 🙂
  Gissar på att du har 6 plagg 🙂

 • Familjen Karlsson

  Wow, vilken vinst!

  Du har fem (5) plagg!

  Jag skulle gå i gasen på amnings-BH – de är både snygga och sköna.
  Ett amningslinne eftersom det är så himla praktiskt att strosa omkring i, dessutom är de underbart sköna.
  Sist men inte minst deras huvtröja – både snygg och smart. I love it!

  Har inte gissat rätt på en enda lucka ännu, men skam den som ger sig. Ha 5 plagg nu, ha ha 🙂

 • Carola

  Jag behöver amningsbehåar. Jag har så svårt att hitta bra behåar och därför har jag slitit på de få jag har. Men efter tre graviditeter och tillhörande amningsperioder är de helt utslitna, så det skulle jag verkligen behöva fylla på med. Sen skulle jag vilja unna mig en snygg amningsklänning. Det har jag saknat när jag har ammat tidigare. Modellen Laura var jättefin.
  Jag gissar på att du har 11 plagg från Boob.

 • Erika Gripenstam

  Jag skulle köpa en amningsklänning. Simone och Mira var väldigt fina! Toppen Charlie skulle jag också vilja ha 🙂
  Gissar på att du har 4 plagg från boob.

 • Sanna

  Gissar på 7 plagg 🙂

  Jag behöver förnya mina kläder. Jag har märkt att jeansen stramar åt så jag måste gå med uppknäppta jeans hela tiden. Skulle vilja investera i sköna men snygga kläder.

 • Frida

  Ooooh, jag går bananas om jag vinner! Sitter med en 3,5 v bebis och min garderob är helt hopplös! Så, en klänning till jul och nyår, linnen och en b-varmer står högt på listan 🙂

 • Helen

  Jag gissar på 9plagg Om jag skulle vinna skulle jag ge bort det till min bästa kompis som är gravid och har gått ner mycket precis innan graviditeten så nu finns det inga kläder som passar. Hon så förtjänar det som ensam mamma till en underbar pojke och nu väntas en liten flicka, är ensamstående och precis förlorat jobbet. Sås nu hade hon kunnat köpa något fint som passar till jul/nyår och ja även nästa år och känna sig fin och vacker som man borde som gravid ♥️

 • Moa

  Vilken supervinst! Om jag vann skulle jag köpa ett par nya amningsbehåar eftersom alla mina gamla är så utslitna nu till andra barnet.. Sen skulle jag köpa någon fin amningsklänning också! Tror att du har sju plagg från boob:)

 • Sara H

  10 plagg gissar jag på.

  Oj, jag kan inte välja! Det finns mycket jag skulle vilja köpa! Nån fin klänning, en eller två bh:ar, nån praktisk tröja…

 • Malin Junghard

  1. Jag skulle låta min syster som är gravid och snart ska föda få gå loss på presentkortet! Tänk vilken julklapp!
  2. Jag tror du har fyra boob-plagg.

 • Helene

  Vilken toppenvinst! Gissar på att du har 6 plagg från Boob. Behöver det mesta för både gravidmage o kommande amning. Tidigare graviditeter har tagit ut sin rätt på alla mina gamla plagg.

 • Linnéa

  Jag gissar på att du har 4 plagg därifrån.
  Jag själv hade köpt återanvändingsbara amningsinlägg då jag har hört att de från boob är de bästa. Sedan hade jag även köpt amnings bhar och en gravidklänning för jag älskar att ha klänningar på mig men nu när jag är gravid hittar jag inga snygga!

 • Johanna Widén

  Tipsat om din blogg/julkalendern här: https://www.facebook.com/klothanna/posts/10153690644652557?pnref=story
  Jag hade köpt några snygga plagg till min bästa vän som ammar. Hon äger bara amningslinnen och hon är så trött på att aldrig kunna ta på sig nåt fint 🙂 hon saknar att kunna sova i nattlinne, så jag hade köpt ett sånt till henne också. Det hade blivit min julklapp till henne och hon hade blivit så glad 🙂
  utslagsfrågan: du äger 11 plagg från Boob gissar jag på 🙂

 • Veronica

  Hej! 🙂 Jag gissar på att du har….7 stycken plagg i garderoben av Boob! Om jag vann skulle jag införskaffa mig nya amningsbhar och kanske någon klänning istället för att låna av kompisar och kollegor.

 • Caroline

  Tyvärr så passade inte deras fast food bh mig och min stora byst när jag ammade min son men däremot så älskar jag deras gravidkläder och deras amningskläder. Så om jag skulle ha turen att vinna detta presentkort så skulle det hamna högt på listan och jag hoppas att jag kanske kan hitta någon annan amningsbh 🙂

  Jag tror att du har 6 plagg från boob!

  Håller tummarna!!!

 • Alisa

  Skulle jag vinna skulle jag vilja ha nya mamma/amnings bh. Är gravid med mitt andra barn o mina förre amnings bh börjar redan bli för trånga 🙁 så jobbigt och tungt men växande bröst. Hade gärna velat köpta en fin klänning till nyår också.
  Jag gissar på 6 plagg från boob

 • Sara Bengtsson

  Hej 🙂
  Jag gissar på att du har 12 plagg

  Nu är jag inte gravid eller ammar men jag skulle ändå vilja ha Amningstopp Allie samt deras Once-On-Never-Off loose pants – Leo. Jag har problem med min mage vilket gör att den inte klarar av tryck mot nedre delen av magen (får extrema magsmärtor). Detta gör att jag knappt hittar några kläder att ha på mig. Mjuka gravid och amningskläder passar perfekt då de oftare har lite högre midja samt är mjuka och sköna! Så jag hoppas att jag vinner 🙂

 • Alexandra Dahlberg

  jag skulle köpa en Sports Bra Fast Food hade en sån förut och det är helt klart den absolut bästa sportbhn jag provat. 🙂

  Jag tror du har 5 plagg 🙂

 • Johannes Forssell

  1. Fast Food BH:n har man ju hört är ett måste och att det är det bästa och skönaste amnings-BHn men färger och sådant, och vad som mer behövs får en helt annan person avgöra om jag vinner. Nämligen min syster som väntar sitt första barn.
  2. 5 st

 • Petra Mary-Anne

  Hej!
  Åhh så bra tävling, nu igen! 🙂

  Jag skulle vilja ha gravid- amningsklänningen Charlie, den är absolut underbar (ett av våra barn i magen kommer förmodligen att heta Charlie :)) Detta skulle bli en toppenklänning för nyår.
  http://shop.boobdesign.com/sv/product/686/gravidklanning-amningsklanning-charlie

  Gillar också gravid- amningsklänningen Laura starkt som vardagsklänning men som man även kan ha till fint.
  http://shop.boobdesign.com/sv/product/683/gravidklanning-amningsklanning-laura

  Älskar också sport bh:n fast food:
  http://shop.boobdesign.com/sv/product/666/sport-bh-fast-food

  Jag gissar att du har 9 plagg ifrån Boob. Hoppas hoppas hoppas!

 • Johanna Lingefors

  Åh vilken perfekt lucka!
  Jag skulle köpa mig en passande bh! Min sista hoppade bågarna precis ur så nu kör jag på sport-bh. Men mina mjölkbomber skulle behöva ett lite bättre boende. Håller tummarna 🙂

 • Johanna Lingefors

  Skriver igen för jag glömde svara på frågan :O

  Åh vilken perfekt lucka!
  Jag skulle köpa mig en passande bh! Min sista hoppade bågarna precis ur så nu kör jag på sport-bh. Men mina mjölkbomber skulle behöva ett lite bättre boende. Håller tummarna 🙂

  Svaret på frågan tror jag är 7st

 • Gunnel

  1. Dottern är beräknad till nyår precis
  så visst vore detta ett helt fantastiskt pris!
  Det är häftigt att bli mormor och att hon ska bli mamma,
  men hon har ännu inte köpt kläder så att hon kan amma.
  Hoppas på att jag till henne detta presentkort få ge
  – en bh, en klänning och en topp skulle få henne att le!
  2. Jag chansar på 6 plagg.

 • Sandra Sandqvist

  Jag vet att du har testat lite klänningar, linnen och behåar från Boob förr så kag chansar på 6 olika plagg:) Jag skulle leta upp ej bra amningsbehå eftersom min enda bra börjar ge med sig, har fått sy fast ena knäpper för det lossnade! Och så skulle jag leta upp någon snygg amningsklänning att ha på jul och nyår, så man slipper flasha hela magen när det är dags att mata haha:)

 • Sara (sweetssra)

  Hej! Jag skulle absolut välja en eller två fastfood-bhar med tillhörande trosor samt en gravid/amningsklänning. Laura tror jag att jag skulle välja. jag tror du har 9 boobplagg.

 • Maria

  Om jag skulle vinna detta presentkort skulle jag genast köpa mig nån snygg amningsbh men framför allt en amningstopp! Jag hade ingen med mitt första barn för jag tyckte det kändes onödigt att lägga pengar på något som bara vara några månader, men om jag vann skulle jag verkligen lyxa till det lite för mig nu när bebis nr 2 är på intågande!

  Jag tror du har 5st plagg från BOOB!

 • Julia M

  Jag skulle köpa ett par sköna amningsbehåar och unna mig en riktigt snygg klänning till jul och nyår. Känner jag mig själv rätt så kommer det inte prioriteras annars. Jag tror att du har 12 plagg från Boob 🙂

 • Johanna

  Min kommentar verkar ha hamnat tokigt, kom in på lucka 5 efter att jag hade kommenterat.
  Orkar dock inte skriva om allt jag skrev:)
  Men om jag vann skulle jag bland annat köpa byxorna once on never off. Verkar super härliga.
  Jag tror du äger 13 plagg från boob.

 • Mari B

  Jag kulle köpa Once-On-Never-Off loose pants – Leo och Gravidklänning / Amningsklänning Leo. Det blev visst leopard-tema.
  Jag tror du har 5 plagg från boob.

 • Petra

  Jag skulle då köpa en skön och snygg amnings-bh samt någon fin klänning att kunna amma i. Tycker dessa saker är svåra att hitta men tycker BOOB har massa fint. 🙂
  Jag tror att du har tre klädesplagg från BOOB. 🙂

 • Camilla

  Vilken perfekt vinst!
  Jag skulle verkligen behöva ett par amningsbhar och kläder i april när bebis kommer. 😀
  Och kanske även nåt finare plagg till nyår 😀

  Jag tror att du har 8 plagg från boob! 🙂

 • neggipegi

  Detta hade vart drömmen nu, jag har endast TVÅ Bh’s som passar mig och har börjat få sån panik om de!! Och inte tala om hur tajt alla trosor sitter 🙁 🙁 med pengarna hade jag köpt mig underkläder och ett mammaplagg. Svår fråga men jag gissar på 7-plagg

 • Emelie Persson

  Hej!
  Vilken perfekt vinst!
  Då jag fick barn i april och ammar fortfarande är jag i stort behov av nya amningskläder, allt från amningsbh, amningslinne men även deras fina tröjor o h klänningar!
  Jag gissar på att du har 12 st plagg där ifrån!
  Kram

 • Madeleine W

  Hipp hipp hurra! Det är min födelsedag idag! <3
  hoppas jag gissar rätt och har turen att vinna detta presentkort! Alla mina amningsbhar är för stora efter förra graviditeten då jag väger 15 kg mindre denna graviditet. Så skulle gärna ha lite nya bh-ar och matchande trosor!

  Jag hoppas du har 7 plagg från boob! 😀

  // @maddieochlilly

 • Maja Lind

  WOW, vilken otrolig vinst! Har aldrig unnat mig nåt boob-plagg. Hade skaffat ett eller två linnen, samt kanske en Charlie-klänning eller en prickig tröja i eko-bomull :-). Håller verkligen tummarna ikväll!

 • Rebecka H

  Jag skulle köpa en klänning och en BH. De har så många BH att välja mellan så jag är säker på att en eller två definitivt kommer falla mig i smaken.
  Jag tror att du har 8 plagg från Boob

 • Kristin

  Skulle gärna köpa flera amningsbh:ar, toppar och linnen. Kan man få för många!? Förra gången jag skulle köpa amningslinnen (mitt första barn) och var i provhytten på H&M och fick värkar. Hade sååå ont i ryggen och min sambo fick leda ut mig därifrån. Förstod inte alls vad det var! Att det ens var förvärvar 🙂 1 dygn senare föddes min son… den här gången vill jag vara mer förberedd och ute i god tid! Ett presentkort skulle passa perfekt.

  Gissar att du har 8 st

 • Linnea altenborg

  Måste bara säga först vilken otrolig julkalender du har fixat ❤️

  När jag väntade sonen 2013 så köpte jag bara h&ms amningslinnen men det misstaget gör jag inte om den här gången.
  Tyckte dem hade såå hårda sömmar.
  Så skulle jag vinna den här vinsten så skulle jag unna mig amningslinnen och amningsbhar.
  Väntar mitt andra barn i maj så nu hoppas jag på vinst

  Jag tror att du har 7 st olika plagg från boob

 • Johanna

  Åh detta vill jag verkligen vinnas jag har redan vuxit ur mina kläder som jag köpte i början sv graviditeten. Och är bara i vecka 24. Så behöver verkligen nya grav kläder. Men det är svårt att lägga pengar på när det bara är några månader kvar och pengarna ska eöcka till annat.
  Jag skulle bland annat välja byxorna once on never off.

  Jag tror att du äger 13 plagg frön boob design.

  Mitt inlägg som kom på vift:))

 • Johanna

  Skulle behöva riktigt bra amningsbhar som sitter som dom ska och en fin men bekväm gravid/amningsklänning för det saknas minst sagt i garderoben ❤
  Gissar att du har 9 plagg 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.