Okategoriserade

Lucka 20 är öppen!

Godmorgon kära läsare!

Har ni gått på julledighet nu? Hoppas ni fortfarande hänger med i julkalender, det finaste priset finns nämligen fortfarande kvar!

Idag öppnar vi lucka 20!

Lucka 20

Foto: Makalösa Minnen

Bakom dagens lucka hittar vi GlamMom som är kända för dom fräsigaste amningsbharna på marknaden!!! I dagens lucka kan en av er vinna ett presentkort på GlamMom värde 500 kr!

20141130-222524-80724575.jpg

GlamMom har mycket mer än bara amningsbhar, kika gärna in i deras webbshop och kolla in utbudet! Deras sortiment är anpassat för att vi mammor ska kunna klä oss på snyggt och moderiktigt även om vi är gravida eller ammande. Jag har en av deras amningsbhar som jag har recenserat, läs gärna recensionen HÄR och HÄR!

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

  • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min blogg! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
  • Kommentera inlägget och svara på frågan: Vad skulle du helst vilja se mer av på mamma-gravid-avdelningarna i klädaffärerna? Vad tycker du saknas eller finns för lite av?
  • Svara på utslagsfrågan: Hur många kylskåpsmagneter har vi på vårt kylskåp?

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 21.00!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

47 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.