Okategoriserade

Japansk lertvål mot acne

Just nu provar jag en ny grej för hyn. Ni läsare är ju fantastiska som kommit med så många tips! Nu har jag en hel lista med tips på saker som kan få ordning på hyn! Jag provar en sak i taget och försöker hålla ut i ett par veckor varje gång så att jag verkligen får se resultatet och inte bara den första effekten. Just nu provar jag en japansk lertvål som en av er läsare har skickat till mig. Jag har använt den på kvällen i snart 2 veckor tillsammans med Yves Rochers 24 timmars fuktkräm. 

 

På dagtid använder jag Nourish för att jag är rädd att jag ska torka ut huden om jag bara använder lertvålen. Resultatet än så länge är att jag inte fått några nya finnar, men jag har väldigt många röda märken efter alla prickar jag har haft dom senaste månaderna.

Jag funderar på att sola några gånger i solarium för att bleka alla röda ärr, det har ju trots allt funkat för mig förut… Sverige bjuder ju inte direkt på någon sol denna vår…..

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.