Lucka 10 är öppen!

Godmorgon på er!

Idag är det dags att öppna lucka nummer 10! Denna luckan bjuder på en rejäl gåva till mamman 🙂


Foto: Fotoliselotte

Bakom dagens lucka hittar vi GlamMom som sponsrar julkalender med ett presentkort på 1000 pix! Unna dig något som du verkligen tycker om eller passa på att köpa julklappar för presentkortet!

Det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är:

 • Tipsa om min julkalender på valfritt socialt medie, detta behöver ni bara göra EN gång. Då får ni vara med i alla kalenderns tävlingar. När ni tipsar ska ni länka till min julkalender och använda bilden! Skicka med länk till ert tips eller maila en print screen till pa.smallen@hotmail.se Läs mer om hur ni kan tipsa HÄR!
 • Kommentera inlägget och ge ett tips på julklapp till en blivande mamma
 • Svara på utslagsfrågan: Hur många saker som finns att köpa på GlamMom har jag hemma? (Det ska vara exakt samma!)

OBS! Tävlingen avslutas idag klockan 23.59!
Vinnaren avslöjas på bloggen, inget vinnarmail kommer skickas ut så se till att hålla utkik så att ni inte missar er vinst!

Lycka till!

Relaterade Inlägg

71 Kommentarer

 1. Lina Sällberg

  En perfekt julklapp till den blivande mamman är ett presentkort till en personlig mammamagerådgivare då det är svårt att komma i kontakt med sina djupa magmuskler efter förlossning oavsett vaginal eller snitt. INTE för utseendets skull utan snarare funktionen!

  Jag gissar på…….. 8 st!

  Svara
 2. Amal

  En perfekt julklapp till en mamma är den jag fick! Ett presentkort på spa som jag och bästa vännen åkte till när maken var hemma med bebisen. Så lyxigt och skönt! Längtar tillbaka haha! Jag tror du har 3 st grejer från Glam mom!

  Svara
 3. Ellinor

  Ett perfekt julklapp till en blivande mamma är hade varit någon form av gravid massage. Kanske en fin klänning som framhäver magen fint!

  Jag tror du har 8 saker från glammom!

  Svara
 4. Nanny

  bästa presenten till en nybliven mamma enligt mig hade varit presentkort på en sovmorgon, att någon annan kunde ta hand om lillkillen 2-3 timmar en morgon så jag kunde få sovmorgon? Jag tror du har 5 saker från glammom

  Svara
 5. MammatillOfelia

  Jag tror på 4 st ?? vilken gåva till en nybliven mamma, hade vart så kul å hitta något där brösten iaf försöker hålla sig på plats ???

  Svara
 6. -Jenny-

  En blivande mamma behöver inte saker för hon klarar sig garanterat på det hon har, en blivande mamma behöver tid. Om det är sovmorgon, egentid i badrummet eller egentid för en runda på stan spelar ingen tolll. Jag hade gett egengjorda presentjort med just det. Lyx i dess renaste form.

  Gissar som vanligt på 12.

  Svara
 7. Caroline

  Jag tror du har 3 saker.

  Perfekt present till en blivande mamma är lite bra krämer, lotion etc som är sköna att använda när man är nyförlöst. Sen ett erbjudande om lite passning medans mamma.än får sova en liten stund.

  Svara
 8. Marlene

  En bra present till en nybliven mamma är en ansikts eller kropps behandling där man blir ompysslad och tar hand om sig själv. Jag gissar du har 3 stycken.

  Svara
 9. Karin Grandin

  Jag tycker att en perfekt present till en blivande mamma är en korg med kropsvårds produkter så som granskning , skrubb och ansiktskrämer osv. Så viktigt att komma ihåg sig själv i det nya mamma livet.

  Jag tror du har 14 saker därifrån

  Svara
 10. Johanna Nielsen

  Bästa presenten hade varit en lång sovmorgon & god frukost när man vaknar!
  Jag tror du har 12 saker från glammom

  Svara
 11. Jerker

  En prenumeration på ljudböcker. Det var i vart fall en bekant till mig som tipsade om det som ett bra sällskap som nybliven mamma 🙂

  Jag tror du har 6 saker 🙂

  Svara
 12. Caroline Engberg

  Till en nybliven mamma eller nån som är gravid igen (väntar man första barnet har man än så länge detta…) tycker jag definitivt: TID; tid att shoppa, tid att sova, eller allra bäst, tid med sin partner, en liten dejt där nån annan passar bebisen en stund.
  Som gravid med tredje barnet önskar jag mig en helg på SPA med ryggmassage och egentid med min man!

  Jag tror du har 4 st.

  Svara
 13. Natalina

  Jag tror 6 st

  Skulle vilja vinna för jag är gravid för andra gången och har även denna gång en riktigt svår graviditet med totalt föreliggande moderkaka och ligger just nu när jag skriver detta inlagd. Vore så kul att unna sig nåt fint!

  Svara
 14. Veronica

  En tjusig amningsbh från Glam mom är en fin julklapp till en blivande mamma. Så att hon får känna sig lite elegant där mitt i bebisbubblan ? Gissar på 11 stycken!

  Svara
 15. Emilie

  Åh ännu fler fina grejer att önska i din julkalender!! ?✨
  Jag skulle bli såå glad om jag kunde förnya min underklädesgaderob som gravid ? o snart ammande ? att få ha fina underkläder som glammom har under gör under!!?
  Jag tror du har 6st grejer! ?

  Svara
 16. Jenny Sjöberg

  Jag har tipsat om tävlingen tidigare. 🙂

  Som blivande mamma för fjärde gången skulle jag själv önska mig bekväma och snygga amningskläder så det skulle jag skicka vidare, och då särskilt användbara bh:ar. När jag ammar så är det bh dygnet runt som gäller, då det läcker osv, och just därför skulle mitt tips vara en natt-bh. En fin prickig bh utan sömmar eller kanter som skaver:
  https://glammom.se/amningsbhar/natt-och-mysbhar/emma-jane-seamless-amningsbh-vadderad/

  Gissar på 22 st.

  Svara
 17. Emelie Dalgren

  Något jag saknade när jag var gravid var riktigt sköna gravid underkläder så det skulle jag säga är ett hett tips till en blivande mamma! ??
  Av de 10 olika “kategorisakerna” och vad jag fick det till 84 “artiklar” på glammoms hemsida tror jag du har 11 grejer där ifrån?✊??

  Svara
 18. Hannah Noren

  Bästa present jag har fått som ny mamma (med 4 barn) är två bokningar för en städfirma att komma och få huset i bra form igen! Mammas kropp och städning både behöver hjälp efter förlossningen! Jag gissar du har 5 grejer från glammoms hemsida. God jul!

  Svara
 19. Christine

  Jag gissar på 12.

  Bästa presenten hade varit matkasse eller hemstädning. Jag själv hade blivit överlycklig!

  Svara
 20. Louise Boss

  En bra amnings bh är jätte viktigt när man är nybliven mamma. Det ska vara smidigt och mjukt och skönt. Jag gissar på att du har 5 produkter ?

  Svara
 21. Annelie Nilsson

  Att få bli bortskämd med något man njuter av innan bebis kommer (då det tar ett tag innan detta kan fås igen efter bebis ankomst) I mitt fall är det att gå på spa.
  Gissar på 12 st.

  Svara
 22. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

  1 – Den perfekta julklappen till en nybliven mamma tänker jag är att erbjuda sin hjälp för henne (som en postpartum doula). Det kan vara städning hemma, hjälp med syskon när mamman ammar eller flaskar sin bebis. Erbjuda promenader med hunden, syskon eller rent av bebisen så mamman kan få sova eller annat hon kan behöva.
  Vi tänker alltid på materiella ting till mamman, men många gånger så ropar mammor allra mest efter att bara få bli omhändertagna en liten stund, den saken är nog det finaste man kan få efter förlossningen.

  2 – Jag tror du har 8 produkter från företaget.

  Svara
 23. EvelinaH

  Jag fick en concealer och en påse chips av min bästa kompis när jag nu fick min första bebis haha. Jag tyckte det var roligt men jag skulle nog vija ge en nubliven mamma tid för sig själv. Att man kommer och hjälper till och tar barnet en stund så mamman får duscha, vila kanske laga en middag hemma hos henne som vi avnjuter tillsammans. Lugnt och mysigt.

  Svara
 24. Belinda

  Gissar på att du har 10 saker därifrån 🙂

  Eftersom jag själv är nybliven mamma till min dotter Alma så har jag nog värdefulla tips! Tid är en jättefin gåva, men jag måste nog erkänna att jag tycker om julklappar som går att öppna, därför blir mitt tips en kaffekanna. Som småbarnsförälder så lär man sig dricka kallt kaffe, men det kan ju räddas upp av en kaffekanna! Då slipper man värma kaffet i micron om och om igen eftersom det hela tiden hinner kallna..

  Svara
 25. Sanna

  Åh, vilken otroligt vinst! Den bästa julklappen att ge till en blivande mamma är lite egen tid, det kan vara allt ifrån en lyxig övernattning med SPA till en timme hos frisören utan att behöva oroa sig för en liten bebis och eventuella syskon. Kanske kan det t o m vara lite härlig egen tid tillsammans med mannen (pappan) för att vårda relationen och få lite tid till sig själva, något som det ofta är svårt att få ihop särskilt i början av bebis tiden. Det är gåvor som uppskattas enormt och betyder lite extra.

  Gissar på att du har 3 stycken.

  Kram Sanna

  Svara
 26. Sofie Tegvall

  För tre år sedan blev jag sjuk i en neurologisk sjukdom, och har varit sjukskriven på heltid under en lång period. Förra året kunde jag äntligen gå tillbaka och jobba och ekonomin började stabiliseras. I vintras blev vår tonårige son svårt sjuk i en magsjukdom som inneburit mycket och bla vab, så ekonomin blev återigen ansträngd. Så det är länge sedan jag kunde unna mig något till mig men kanske får jag en chans nu.

  Svara
 27. Elin w

  Jag är en blivande tvåbarnsmamma och jag skulle verkligen uppskatta att bli bortskämd för en kväll, middag och bio (med barnvakt) iklädd fina underkläder från glam mom ?

  Jag tror du har 9 st ?

  Svara
 28. Anna M

  Presentkort på spa är absolut den bästa presenten till den blivande mamman! Jag hade tyckt det vore såååå skönt nu när man börjar bli så tung. Jag tror du har 6 st?

  Svara
 29. Emelie S

  Gissar på 7

  Perfekt gåva till mamma är en dag med spa och passa på att få njuta och unna sig en tid att få tänka på sig själv eftersom att det annars läggs full kärleks energi på sina barn så det är lätt att glömma bort sig själv.. perfekt vinst vore detta då det skulle behövas bh där man känner att brösten sitter bra ?

  Svara
 30. Anna Årmarker

  Jag tror du har 8 stycken saker från glam mom ☺️
  Som mamma till tre barn varav den minsta är 3 månader så önskar jag inget materiellt. Tid för mig själv, ett bad eller sovmorgon står högt upp på önskelistan ??
  Men att få köpa på sig lite nytt hade inte varit fel. Allt sitter dåligt efter 2 täta graviditeter och amning ?

  Svara
 31. Ann-Charlotte

  Gissar på 6 stycken.
  En perfekt present till en nybliven mamma skulle vara axel och ryggmassage. Då påfrestningarna av allt bärande sätter sig just i axlar och rygg.

  Svara
 32. Alle

  5 st
  En perfekt julklapp är att ge presentkort till städhjälp som kan komma och underlätta vardagen när bebisen kommer. Gärna någon som lagar maten också ?

  Svara
 33. Anna

  Den perfekta klappen till blivande mamman skulle vara matkassar som brs hem till dörren – fast pappan kan lika gärna tillaga maten, förstås, om han finns med i bilden.

  Jag tror att du har sex saker fån GlamMoms.

  Svara
 34. Julia

  En perfekt present hade varit en sovmorgon med frukost på sängen och lite egentid!
  Jag tror du har 5 st saker 🙂

  Svara
 35. Anna

  Som blivande 2 barns mamma så önskar jag mig tid! Tid för att inte göra någonting, tid för mig själv, tid för att komma ikapp alla vardagssysslor 😉

  Jag gissar på 5st saker.

  Svara
 36. Erica

  En fin present till en nybliven mamma är att ge sin tid! Hjälpa till att passa barnen (så att mamman kan bajsa och typ duscha ifred). Hjälpa till att laga mat eller städa och bara vara en fin kompis i början av tiden när det kan vara stressigt och emellanåt tufft. Jag gissar att du har 5 st! ☺️

  Svara
 37. Victoria

  Jag vill ge denna present till
  En kusin som jag vet vill
  Ha denna i april
  Då hon får sin sill (?)

  Jag tror att du har 10 saker från GlamMom hemma!

  Svara
 38. Mari B

  Jag tror på fem saker.
  Bästa tipset är att komma dit och bjuda på mat, dvs laga den, äta tillsammans, diska och umgås och det allt hos den nyblivna mamman.

  Svara
 39. Annika

  Jag gissar på 4 saker!

  Den perfekta presenten till en blivande mamma – hjälp i hemmet! Oavsett om det är att komma med en påse med mat, kakor, matlådor, städhjälp, eller att ge mamman tid att få ta en dusch/gå en promenad/gå till frisören, vad än mamman gillar är det bästa gåvan!! Som inte behöver kosta pengar heller, men som är så uppskattat! En riktigt lyxig amningsbh /amningsklänning e ju inte fy skam heller om en har råd, men annars är hjälp och tid det bästa ❤

  Svara
 40. Tingeling

  jag tror du har sex produkter

  en bra present till en blivande mamma är att ge henne ett presentkort till en doula 🙂 gett min kompis det och hon blev jätte glad då hon nu har någon att prata med om sin förberedelse skräck

  Svara
 41. Elin

  Tror du har 5 saker!

  Perfekta presenten är en snygg skötväska från Bagasi, så att man trots hur oglamoröst det faktiskt kan vara att ha barn kan få lov att känna sig lite snygg och stilmedveten på alla upptåg man ränner runt på med barnen!

  Svara
 42. Annika - drömmen om 11 barn

  Jag tror att du har åtta saker hemma som återfinns på glammom i precis samma utförande.

  För en blivande mamma, ja det finns många julklappar som jag skulle kunna tänka mig.
  Ett spa-kit, just för egentiden. För att få lite tid i badet eller i duschen på kvällen och bara få vara.
  Ett riktigt nice godis-kit, för att få frossa i precis det där man älskar.
  En morgonrock! För det är inte alltid man orkar klä sig eller sminka sig, utan kanske bara tar en dusch o vill tillbringa förmiddagen i soffan med sin bebis. Ammar man så är det ju perfekt med en morgonrock, supersmidigt!

  Svara
 43. EF

  Ett tips på julklapp till en blivande mamma – ljudspår med mental träning / muskulär och mental avslappning. Att lära sig rätt mental inställning och effektiv avslappning är guld värt, både inför förlossning och det kommande mammalivet!

  Gissa på antalet plagg? ÅTTAHUNDRATRETTIOFYRA! ???

  Svara
 44. Sarali

  En gravidmassage är guld värd fören väntande mamma. De flesta av oss känner ju av graviditeten på flera ömma sätt i kroppen så en helbehandling i väntan på den största gåvan är en supergåva. Jag gissar på 13 stycken.

  Svara
 45. Alexandra "axdal"

  den bästa julklappen till en blivande mamma är besök hos en frisörsalong. det var det jag ville göra aldra mest precis innan mina döttrar blev födda. För jag visste att sen kommer jag inte ha lika mycket tid 😛

  Jag tror du har 9 varor från glammom

  Svara
 46. Emmy

  Jag tror att du har 11 saker 😀 jag skulle ge ett frisörbesök och erbjuda barnvakt. Låta mamman få koppla av en stund för sig själv och ta en promenad i närheten med barnet så hon vet att bebisen är nära samtidigt som mamman kan koppla av <3

  Svara
 47. Stina Polvi

  Gravidpinglor ❤ De är helt ljuvliga och kan sen ges till barnet , det tycker jag är ljuvligt❤
  Jag tror du har 5 st 🙂
  Ha en fortsatt fin Advent,
  Kram 🙂

  Svara
 48. Emelie Erlandsson

  Jag skulle ge en korg med gott kaffe och choklad, det kommer behövas efter en förlossning och innan man vant sig vid föräldralivet ? Eller det är iallafall vad jag önskar att jag hade fått ?
  Jag tror du har 10 saker från Glam mom!
  Kram!

  Svara
 49. Maddie W

  gissar på 2 saker från Glam Mom 🙂

  det bästa man kan ge en blivande mamma, är ett presentkort på “egentid att sova”. Att veta att man har en vän att ringa till när allt känns som det ska falla, för det är omvälvande att bli mamma!

  Svara
 50. MariaM

  Den perfekta presenten till en blivande mamma tänker jag skulle vara ett “presentkort” på barnvagnspromenader som givaren ska ta med bebis på, medan mamma får sova, dusch eller vad hon vill göra. Lyxiga saker som spa i alla ära, men i alla fall jag kunde inte tänka mig att vara borta en längre stund från min nyfödda bebis, varken fysiskt (sprängande bröst med mängder av mjölk) eller psykiskt. En kortare stund på typ en timme eller så var underbart att få för att vila tyckte jag.

  Jag gissar på att du har åtta plagg.

  Svara
 51. Therése G

  En stor mysig fåtölj då man oftast somnar sittandes med bebis i famnen. Fåtöljen kan man i alla fall luta och halvligga i och få lite extra bekvämare sömntid.
  Tror du har 5 saker…

  Svara
 52. Sara B

  Då jag alltid haft lätt för att få mjölkstockning så skulle jag ge bort typ fetvadd men i snyggare form (haha minns inte alls vad det heter men det håller tuttarna varma och skyddade från drag). Sedan skulle jag nog råda de att inte lyssna på allas råd men att de gärna får fråga om de undrar ngt. Välmenande råd är sällan särskilt välmenande 🙂

  Gissar på 5

  Svara
 53. Julia

  Jag gissar på 2 saker! Älskar deras amningsbh, den är så fin och skön att jag kommer fortsätta använda den även när jag slutat amma!
  Choklad är ju alltid uppskattat som en present, eller hur? ?
  Tipsar på fb och skickar en länk till din mejl ?

  Svara
 54. Emilia Öhgren

  Jag skulle ge hemlagade matlådor, vi fick det och det var verkligen guld värt!! ? Jag gissar på 16 (!) produkter.

  Svara
 55. Jennifer

  5 stycken!
  Den perfekta julklappen till den blivande mamman är något hon kan göra för bara sig själv, ett besök hos frisören, ett presentkort på spa eller andra liknande gåvor. Ge henne lyxig egentid. 🙂

  Svara
 56. Jonna

  En blivande mamma skulle få egentid av mig! Att jag passar bebisen och hon skulle få gå på spa/ta en kaffe på stan/ en massage eller något annat unn utan att behöva tänka på att amma eller byta blöjor osv.
  ( det har vart stående önskan på mina listor sista fyra åren, haha)

  Jag tror att du har 14 grejer från GlamMom hemma!

  Svara
 57. Isabella

  Jag hade såhär i efterhand, med facit i handen, önskat något till mig själv. Minns att jag ville ha babysprylar, men en lyxig korg med prylar att ha vid amningsstundern. Härliga krämer som bodylotions, lyxig choklad, tidningar/böcker och annat smått och gott.

  Jag tror att du har 4 saker!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här