Okategoriserade

Lucas ska börja fotboll

Lucas har länge pratat om att han vill börja fotbollsskola och jag känner mig kass som inte visste att den stora intagningen av hans årskull var förra året och nu är det kanske kört… Så tråkigt! Förhoppningsvis hoppar några kvar för då blir det en öppning igen i oktober och då kommer jag vara först på telefonen/mailen.

Nu har han i alla fall kommit in på sommarfotbollsskola under nästa vecka och han är så exalterad! Igår fick han sina första fotbollskläder och ingen var stoltare än honom 🙂

Det ska bli så spännande att se vilken som är ”hans” sport. Han är ju redan ett riktigt proffs på simningen, men detta blir första gången han provar en lagsport. Förutom fotboll vet jag att han gärna hade velat syssla med skidåkning och cykling också men då är det ju ingen lagsport. Det kan nog var nyttigt att prova lagsport också tänker jag 🙂

2 Comments

  • Lin

    Min äldsta började när han var 4, då var det mest att få barnen att använda fötterna (och öronen) som gällde. ? Tror också att det är toppenbra att ha lite lagsport i ryggsäcken även om man sedan går vidare till en individuell sådan sedan. Hoppas Lucas får plats i höst!

  • Nina D

    Här har vi en fotbollstokig kille som äntligen fick börja i våras när det drog i gång för pojkar -13. Nu har det varit sommaruppehåll men nästa vecka så äntligen. Han har spelat hockey i två säsonger, innebandy 1 säsong och friidrott 1 säsong. Vill börja på handboll till hösten men då sluta på hockeyn.
    Men är det så hos er att man ”måste” börja när det startar hos er? Känns jättedumt, hur ska man då få fler barn att idrotta?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.