Okategoriserade

LOPPIevent Babylove både för bloggare och läsare!

Hej på er! Jag tänkte tipsa er läsare som är gravida eller nyss har fått barn om ett event som LOPPI anordnar i Stockholm den 28:e september. Eventet heter Babylove och kommer vara både för bloggare och läsare 🙂 Det är första gången LOPPI slår ihop på det viset så jag tycker det ska bli jättespännande, för jag kommer ju såklart vara där 🙂 Det hade varit superkul att träffa på några av er läsare, ni MÅSTE hälsa på mig om ni ser mig 😀

 

20150910-123615-45375571.jpg

När: Måndag 28 september 11.30-13.30

Var: Eric Ericsonhallen, Skeppsholmen, Stockholm
Biljettpris: 175 kr (ingår lunch, dryck, goodiebag och div. goodies)

Konferencier: Claudia Galli Concha

Program:
Mammaträning med Lofsan Sandström

Barnvagnscatwalk och preggomode

Träffa superbloggerskan Paula Uribe – blivande barnmorska

Höstens produktnyheter för gravid och baby

Fotoautomat
Mumsig lunch och stans maffigaste goodiebag!

 

8 Comments

 • Nathalie

  Hej Emma! Stort grattis till er graviditet!!!! blev så glad när jag såg det!! Vi har skrivit förr då jag fick barn två dagar efter du fick Lucas och sen fick jag missfall exakt samtidigt som dig. Nu är jag också gravid igen, fast i v.30 har för mig att du fick en större bristning som fick opereras förra förlossningen?! Jag fick likadant och börjar nu noja jättemycket för att det ska bli så igen. Förstår om det inte är det du tänker på just nu men ge mig gärna info om du har bra tips på hur detta kan motverkas andra förlossningen njut av graviditeten nu, det är ni så värda // Nathalie

  • Emma - På Smällen!

   Tack så jättemycket Natalie och grattis till din bebis i magen också 🙂 jag har faktiskt ingen aning hur maniska motverka det, men bristning var ju dessutom inuti och väldigt djup och uppstod på grund av att förlossningsförloppet var så snabbt. Barnmorskan hade inte kunnat göra nåt. Det enda jag tänker när det gäller det är att det förmodligen inte blir så igen. Från alla jag har pratat med som fick den typen av bristningar vid första förlossningen så har det går mycket bättre på andra förlossningen. Var satt bristningen på dig? Inuti också? Kram!!

 • Nathalie

  Tack ok, min satt också djupt inuti, märker fortfarande av det ibland. Min förlossning var däremot väldigt långdragen och bristningen kan därför inte bero på att det gick snabbt, för min del. Vad skönt att höra att du pratat med folk som fått en mycket bättre andra förlossning, det ger hopp 😉 jag får lyssna på alla bra historier och strunta i de tråkiga!! 🙂

  • Emma - På Smällen!

   Ja det får du göra 🙂 tycker även du ska ta upp det med din BM. Dom kan ofta fixa gamla förlossningsskador i samband med att man föder nästa barn har jag hört från olika läsare 🙂 håller verkligen tummarna för dig!!

 • Jannice

  Ja, hade jag varit gravid eller haft en liten knodd så hade jag kommit direkt!
  Saknade att träffa andra gravida när jag väntade Freja.
  Jag hoppas du och alla andra som ska dit får riktigt kul! 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.