Okategoriserade

Gravid och satans ont i foten

Jag vet inte säkert vad mitt fotproblem kan vara, men nu är det snart riktigt illa! Jag vet inte ens säkert om jag kommer kunna ta mig hem från jobbet idag, så illa är det. Men jag är i alla fall säker på att det inte är hälsporre för den mesta av smärtan dit sitter koncentrerad på sidan av foten och nu faktiskt ända upp på ankeln, men jag har inte det minsta ont i hälen. 

Jag läste en lång lista med dom vanligaste problemen med fötterna och då hittade jag en punkt som kunde stämma in. 

 

Och just det där med inflammation känner jag också igen. Det känns faktist som en inflammerad sena för när jag trycker under foten så känner jag hur smärtan strålar en bra bit. Jag har ett par bra inlägg som är gjutna efter min fot i mina skor på vinden, jag ska be Jair hämta ner dom idag. Sen tror jag faktiskt att jag ska försöka ta mig nånstans för att köpa ännu bättre inlägg till fötterna. Nån som vet var i göteborg jag ska gå, eftersom jag har såpass ont så kommer jag inte kunna gå runt och leta, jag behöver liksom en adress och ta mig dit med buss/spårvagn… Puh så jobbigt, känner mig så handikappad!!

6 Comments

 • Malin

  Jag vet att femmans sport i nordstan gjuter sulor/inlägg, men det kanske är sådana som du redan har. Dock sliter man ner sådana efter ett par år beroende på hur mjuka de är. Har ingen aning vad de kostar där. Hade liknande problem i våras och det var precis nedsjunket fotvalv, rätt inlägg och skor så försvann problemet snabbt!

  • Emma - På Smällen!

   Åh tack! Är nog ungefär ett sånt jag har men mitt är från Intersport, dom hade nån snubbe som jobbade där för 4 år sen så sulorna är gamla, men jag ska ta på mig dom imon så att jag klarar av att gå och se om jag hittar nåt ställe med bra inlägg. Tack för tipset, ska kika förbi där 🙂

 • karolina

  Du borde gå till en ortopedteknisk verkstad/klinik för att få bästa hjälp med nya inlägg. Vet inte vilka som finns i Göteborg men det borde finnas några bra. Bra inlägg och stadiga skor typ gympaskor är det bästa du kan ha med dina problem.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.