Okategoriserade

Livet är riktigt bra när det är bra!

Idag har vi haft en latissöndag. Vi har tagit det ganska lugnt hela dagen. Lucas och Isadora har ont i halsen och åkt på ögoninfektion eller så är det förkylningen som ger dom kletiga ögon, jag vet inte riktigt. På förmiddagen tog jag och Lucas det lugnt på soffan medan Isadora sov på altanen. På eftermiddagen kom min mamma och syster och min syrra packade ihop sina grejer från sitt rum för nu är det helt bestämt att hon ska jobba och bo i Mölndal. Men hon lovade mig att komma och sova över så att vi kan se en skräckis tillsammans 🙂

Jair sover nästan hela söndagarna så det har nästan bara varit jag och barnen idag, men det har gått jättefint. Innan jag skulle lägga dom så städade jag ordning överallt och plockade ordning på golvet så att robotdammsugaren kan dammsuga kl 5 imorgonbitti innan Jair kommer hem. Det var längesen som vi använde roboten nu. Vi glömde bort den när vi flyttade – när vi bodde i lägenheten använde vi den flera gånger i veckan och dammsög nästan aldrig vanligt! Det var faktiskt i fredags som jag mindes vår stackars lilla robot när jag var hemma hos Liselotte och hon visade sin nya robotdammsugare, då kom jag ihåg hur städat det var hemma när vi körde roboten flera gånger i veckan och så bestämde jag mig för att jag vill ha det så igen 😀 Så nu tidsinställde jag roboten till kl 5 varje morgon så att vi helt enkelt måste städa på golvet varje kväll innan vi går och lägger oss – superbra ju!

När jag hade lagt barnen så smög jag ner med kvällsmaten till badrummet och tappade upp ett bad och slängde i en citrondoftande badbomb och ställde upp paddan på en stol och satte på SKAM. Livet är riktigt bra när det är bra 🙂

Nu sitter jag här på soffan, fortfarande fuktig i håret, insmord och redo att hoppa i säng, men först måste jag ta hand om en hostande Isadora… 😛

2 Comments

  • Nikiåå

    Vi funderar på att köpa en robotdamsugare men tycker det är dyrt och vi har mattor i alla rum. VAd har ni för en o är ni nöjda?

    • Emma - På Smällen!

      Vi är nöjda med vår Miele scout, men ett minus är att den släpper ifrån sig dammtussar då och då och nästan alltid när den ska köra på mattor så jag skulle nog letat efter en annan om jag vore ni. Vi tog alltid bort alla mattor innan vi körde den när vi bodde i lägenheten, nu har vi inga mattor på det planet som dammsugaren är.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.