Okategoriserade

Sandaler sommaren 2017

– Innehåller affiliatelänkar –

Igår köpte jag nya sandaler till barnen. Isadora ska modella för ett klädföretag nästa helg och dom bad oss ha sandaler på fötterna på barnen. Just nu är det regnigt och kyligt i Göteborg och eftersom Isadora inte kan gå än så har jag inte haft en tanke på det, men igår så satte jag mig och letade upp ett par söta sandaler till Isadora 🙂 Dom här blev det:

 

Sandaler till Lucas var däremot lite trixigare. Hans fötter har blivit så stora så favoritsandalerna Superfit som vi alltid köper till honom har blivit för små. Det verkar inte ens som dom tillverkas i hans storlek! Så himla synd! I år fick jag alltså leta vidare och kolla på andra märken och valde tillslut dom här från Reima. Vad tror ni om dom? Någon som har dom? Bra pris var det i alla fall och 15% på det, men egentligen så bryr jag mig inte så mycket om priset när det kommer till barnens skor – viktigast är att dom har bra saker på fötterna 🙂

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.