Lekstund i trädgården

Idag mår barnen som tur är bättre! Isadora har inte haft feber på två dagar är helt klart piggare. Så skönt! Då kanske vi ändå kan åka på en weekend till Örebro till helgen 🙂 Hoppas!

Idag är det strålande väder ute så Lucas bad om att få ta en tur med elbilen som jag hade satt på laddning i mellandagarna. Vi packade in oss i varma kläder och gick ut, men när jag skulle sätta på elbilen upptäckte jag att bara förlängningssladden hade suttit i uttaget och inte själva laddaren. Den var alltså helt död. Typiskt! Jag försökte hitta på något annat, men eftersom det inte fanns någon snö, sanden i sandlådan var stenhård, studsmattan var hoppackad och såpbubbelmaskinerna fungerade inte så fanns det inte så mycket att göra. Barnen gungade en stund och Lucas klättrade lite i plommonträdet.

org_dsc06849
org_dsc06844

Det fick mig att minnas hur mycket jag älskade att klättra i träd när jag var liten. Det var ju jättekul! Det är nästan så att jag behöver hitta ett bra träd att klättra i när sommarn kommer så jag får minnas hur det kändes 🙂 Haha!

Bilden är inte från idag

Förresten, så upptäckte jag att vi har en massa giftiga smällbär i våra buskar. Isadora har fortfarande en tendens att gå och smaka på saker så vågar jag inte lämna henne ur sikte. Har ni koll på vilka giftiga trädgårdsväxter som finns i våra svenska trädgårdar? Det är kanske inte så vanligt att förgiftas så här års, men det tåls att påminna sig om dessa växter då och då: 10 giftiga växter i trädgården

Relaterade Inlägg

En kommentar

  1. Lexochlogan

    Håller tummarna att de förblir friska så ni kan åka. Vi var också ute idag, men väldigt ensamma, vart är alla barn? Det var ändå mitt på dagen, kallt men ändå ?

    Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här