Okategoriserade

Lekstugan blåste sönder!

Det blåser som tusan här just nu! Igårnatt hade vår stora tunga grill vält från altanen och låg ute på gräsmattan! Jag försökte lyfta upp den, men den är så stor och tung att jag inte ens lyckades rubba den.

Men det var inget emot vad som hände nu inatt. Plötsligt hördes ett brak. Victor som trodde det var positionsstolarna som välte, gick ut för att lägga dom ner, när Isadora kommer springandes från andra våning och skriker: Lekstugan flög iväg! Och det hade den sannerligen gjort!

När vi kollade ut var det nästan helt tomt på lekstugans plats. Det enda som stod kvar var en dockvagn och några leksaker. Allt det andra, hyllplan och leksakskök som var fastskruvat i lekstugan hade flugit iväg och stod uppochned en bit bort.

Först tänkte jag att den säkert går att välta tillbaka, men när vi kom ut så såg vi att den var i spillror. Ingenting var helt, brädor, väggar, allt var trasigt. Usch jag blev så ledsen! Som jag älskade den här lilla lekstugan. Jag tyckte den var så perfekt just där och det var så kul att se barnen leka…

Farfar Ronny får hjälpa oss att bygga en ny nästa sommar, men det känns just nu som en evighet. Så himla tråkigt :’-(

Jag målade den grå i helgen för att den skulle matcha huset.

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.