Okategoriserade

Små mysstunder och överraskningar i vardagen

En sak som jag verkligen uppskattar med mitt och Victors förhållande är att vi klämmer små mysstunder och överraskningar i vardagen. Det är allt ifrån en hotellnatt med spa till en räk-och-vinkväll på soffan. Då och då (när jag väl hinner upp innan Victor) så har vi också överraskat varandra med frukost på sängen. Jag älskar våra myskvällar och hur vi tar hand om varandra. Jag har aldrig varit i ett förhållande där man varit så mån om varandra förut och där det har hållit i sig.

En typisk grej som vi ofta gör i vardagen är att Victor överraskar mig med räkor eller ost-och-chark och jag brukar ta tag i något här hemma som jag vet att Victor har på sin att göra lista och som han tycker är lite extra jobbigt. Jag vet själv hur det är när en liten grej (som att tex kantklippa gräsmattan) blir till en skitjobbig grej när man inte tar tag i det. Inte för att jag brukar kantklippa gräsmattan, men jag älskar att se Victors min när han kommer hem när en sån sak är gjord. Det är nämligen en typisk sån sak han tycker är jobbig för att han inte fått det gjort, men verkligen vill göra det. I sommar har jag flera gånger målat utan att vi planerat det och han har blivit lika glad varje gång. Jag älskar det! Det är nog ungefär samma känsla som han känner när han kommer hem med räkor på en dag som jag inte förväntat mig det <3

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.