Okategoriserade

Läsarfråga om bärsele/mjuklift/babynest-grejen

Hej, jag har letat som en TOK på din blogg efter den här bärgrejen du publicerade för någon månad sen eller två.. Jag har läst bloggen sen innan Lucas kom och har fått så sjukt bra tips via dig. Men nu hittar jag inte tillbaka till det där inlägget! Jag vill minnas att du länkade ett youtubeklipp också på hur den här bärgrejen skulle fungera, med en såhär jätteperfekt familj.. En bärsele, typ, som man kunde koppla fast en ”hårdlift” som man bar runt på magen så barnet kunde somna tittandes på den som bar, sedan kunde man enkelt knäppa loss ”hårdliften” när abrnet somnat och lägga ner på valfritt ställe.. Vad hette den?? Var är inlägget? Spårlöst försvunnen.. Har sökt på varenda ord jag kan tänka mig att det kunde stå i inägget men jag hittar lik förbannat inte!

Tacktack! (Fortsätt blogga annars blir jag ledsen. Du är min självklara kvällsunderhållning när dottern somnat och sambon jobbar)

Svar: Först och främst TACK!! Jag blir alltid så glad när jag får såna fina läsarkommentarer!! Jag tycker väldigt mycket om att blogga, med eller utan läsare, men Ni underbara fina läsare är verkligen guld värda! Det känns typ som jag har massor av vänner som jag aldrig har träffat! Haha!! 🙂

”Bärsele/mjuklift/babynest-grejen” som jag skrev om för en månad sen var med i bloggjulkalendern i lucka 1 🙂 Sökfunktionen har blivit lite sämre sen LOPPI ändrade den så den söker inte lika bra inne i inläggen längre 🙂 men om det är ngt ni inte hittar så är det bara att skicka en kommentar eller maila mig 🙂

Bärsele/mjuklift/babynest-grejen heter i alla fall SleepCarrier och verkar vara suverän!!! Jag trånar själv efter en sån 🙂

SleepCarrier är mer än bara en mjuklift, den har hela 4 användningsområden! SleepCarrier passar i nästan alla barnvagnars liggkorgar. Den medföljande selen gör att liften förvandlas till en bärsele och du kan enkelt bära ditt barn till sömns och på ett enkelt sätt lägga ned ditt barn utan att riskera att barnet vaknar. När du lagt ned barnet kan barnet fortsätta sova i SleepCarrier som Babynest eller så kan du fälla ned kortsidorna så att SleepCarrier blir helt plan som madrass att sova eller leka på.

http://youtu.be/XW4uqbj1dLw

(Jag skrev om SleepCarriern i julkalendern HÄR och HÄR!)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.