Okategoriserade

Kvällsbesök hos tandläkaren

Idag är jag sååååå trött! Önska att jag bara kunde gå hem och lägga mig i en varm säng, men nej nej. Idag har jag kvällstid hos tandläkarn på andra sidan stan. Typ det tråkigaste som finns!! Men något som man måste göra, även om man inte vill haha!

IMG_2495.JPG

One Comment

  • Linnea An

    Hej, jag har letat som en TOK på din blogg efter den här bärgrejen du publicerade för någon månad sen eller två.. Jag har läst bloggen sen innan Lucas kom och har fått så sjukt bra tips via dig. Men nu hittar jag inte tillbaka till det där inlägget! Jag vill minnas att du länkade ett youtubeklipp också på hur den här bärgrejen skulle fungera, med en såhär jätteperfekt familj.. En bärsele, typ, som man kunde koppla fast en ”hårdlift” som man bar runt på magen så barnet kunde somna tittandes på den som bar, sedan kunde man enkelt knäppa loss ”hårdliften” när abrnet somnat och lägga ner på valfritt ställe.. Vad hette den?? Var är inlägget? Spårlöst försvunnen.. Har sökt på varenda ord jag kan tänka mig att det kunde stå i inägget men jag hittar lik förbannat inte!

    Tacktack! (Fortsätt blogga annars blir jag ledsen. Du är min självklara kvällsunderhållning när dottern somnat och sambon jobbar)

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.