Längtar efter att vara med barnen

Jag ligger på soffan efter ännu en lång arbetsdag. Jag är verkligen helt slut på dagarna när jag kommer hem… Det är tur att det är semester snart så att man får ta igen sig lite 🙂 Det jag längtar allra mest efter just nu är kvalitetstid med barnen, den lilla tiden jag får med barnen på dagarna är bara en bråkdel av det jag hade för några månader sen. Dessutom är jag så trött när jag kommer hem. Jag orkar inte med barnens tempo, dom är busiga, stojiga och lekfulla medan deras gamla skruttiga mamma bara vill ligga på soffan och gosa eller läsa en barnbok… Det märks att barnen saknar mig. Dom vill sitta nära och kramas mycket. Jag älskar deras kramar, det finns verkligen inget mysigare än att få gosa med dom 🙂

Pussen blev visst ingen puss utan en kittlig prutt 🙂 

Fotograf: www.wanderings.se

Jag har inte dåligt samvete för att jag är trött eller inte räcker till så mycket som jag hade velat. Jag är bara en person och jag kan inte klona mig, men jag saknar dom otroligt mycket när jag jobbar. Jag längtar efter semestern så mycket nu! Vi har massor av roliga saker inplanerade som jag tror barnen kommer uppskatta. Dessutom ska jag och Lucas iväg helt själva ett par dagar – jag längtar helt galet mycket efter det! Bara jag och Lucas, när var det bara vi sist?!

Fler som längtar efter semestern och kvalitetstid med barnen? Vad ska ni göra på er semester?

 

Relaterade Inlägg

5 Kommentarer

 1. Liselotte

  Känner mig kluven! Jag längtar verkligen, ska ha fem veckors ledigt i sommar. Men samtidigt inte, för jag älskar våren och vill inte att den ska ta slut. Och efter semestern kommer hösten, typ, och den längtar jag inte efter…. Men visst längtar jag efter massa ledig tid med barnen. Och att bara få vara ledig och göra roliga saker. Kram!

  Svara
 2. Sanda

  Vi hade just 10 dagar ihop i Spanien hela familjen, så vi har verkligen fyllt på med familjetid och har dessutom varje måndag lediga ihop. Jag har också hela fredagar tillsammans med barnen och jobbar ju bara10-15 tis-torsdag (lämnar barnen 9 och hämtar16) så fast jag egentligen får massa tid med dem kör jag som en galning hem för att få se dem. Förstår dig <3 I sommar åker vi till Kroatien och Bosnien 3 veckor, och har två veckor hemma (uppdelat på två) 🙂

  Svara
 3. Alexandra

  Jag och sambon är lediga tillsammans nu i 6 veckor så vi åker runt lite i vårt vackra land och hittR på roliga saker med barnen. Sen är jag föräldrar ledig och känner att kommer nog aldrig gå upp till att jobba 100% mer när barnen är så små upplever att dom behöver mig mer nu när dom är små och har man möjlighet så varför inte.

  Svara
 4. Gittan

  Jag längtar oxå efter semester!! Ska ha nästan 6 veckor i år och de ska bli så skönt. Hoppas dagarna går långsamt! Efter sommaren byter jag tjänst och de kommer innebära en hel del jobb den första tiden men jag hoppas att det i slutändan ändå ger mer tid med barnen.

  Vi ska iväg på en del småutflykter med en eller ett par övernattningar. Sen blir den en del jobb med huset då vi byter panel och målar om fasaden. I höst hoppas vi på att komma iväg utomlands oxå ?

  Svara
 5. Jennifer

  Vi har ingen semester men kommer spendera all tid tillsammans vilket är allt som betyder något för mig! Jag är ändå inte så mycket för att åka iväg och hitta på saker 🙂

  Jag och min sambo är båda studenter och därmed ”lediga” under sommaren. Men vi kommer att bo hos hans föräldrar på deras gård hela sommaren och jobba där då vi ska ta över den nästa år. Så hela familjen är ju samlad på jobbet, underbart med andra ord!

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här