Landat i Stockholm

Oj oj! Nu är vi äntligen på väg, vi har faktiskt redan lämnat Göteborg och i skrivande stund befinner vi oss på planet till stockholm där vi ska mellanlanda innan vi flyger vidare till Bangkok. Det är nervöst värre kan jag säga. Igår stängde Balis flygplats igen under några timmar så vi vågar bara hoppas på att vår flygresa tar oss dit. Såklart så är vi tacksamma att flygbolagen och Indonesiens myndigheter prioriterar säkerheten men samtidigt är vi livrädda över att förlora resan som vi har sparat till så länge. 

Nog om det nu. Nu ska jag berätta lite om hur resan har varit hittills. Lucas och vi har bara sovit cirka 6 timmar inatt, men Lucas är helt över förväntan pigg och tjoar och tjimar fortfarande. Det märks att han vet att det är nåt spännande på gång. 

 

På flygplatsen växlade vi pengar och blev indonesiska miljoner med 2 miljoner i fickan 🙂

 

 

Hela flygresan till Stockholm var Lucas på supergott humör och tyckte allt var jättespännande 🙂 fast det var lite läskigt när planet startade då höll han hårt i min arm. Lucas fick sitta på en egen plats eftersom han nu är över 2 år. Lucas fick inte ont i öronen när vi landade även fast han inte drack något.

  

När vi kommer fram till Bali tänkte jag även skriva ett inlägg om hur det är att resa långa flygresor med barn. Vi har ju rest med Lucas till och från Brasilien när han var 9 månader och 1 år och 4 mån. Och nu har vi även rest när han är 2 år 4 mån.

Relaterade Inlägg

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här