Läget är ännu sämre

Idag är läget ännu sämre. Det är min mormor som är sjuk. Det är så illa att hon kanske inte överlever helgen. Det gör extremt ont i mig. Min mormor och jag står varandra väldigt nära. Hon är en av dom viktigaste människorna i mitt liv och nu kommer jag förlora henne. Det känns som jag själv ska dö. Det gör så jävla ont. Allt snurrar i mitt huvud och jag vill bara kräkas. Min fina lilla mommo :’-( Dumma jävla cancer! Hon var liksom frisk för tre månader när vi var där och hälsade på och nu är hon dödssjuk. Jag saknar henne så jävla mycket. Jag kan inte ens beskriva hur jag känner. Hon har bara varit sjuk i en jättekort tid och på den tiden har jag inte träffat henne pga smittorisken som skulle kunna hindra en cellgiftsbehandling. Och nu när jag äntligen får träffa henne igen så är hon så sjuk att det i princip bara är ett “hejdå” som jag får göra. Herregud vad jag saknar henne. Jag vill spola tillbaka tiden igen så att jag kan få vara lite mer med henne. Jag är så ledsen :’-(

Relaterade Inlägg

34 Kommentarer

 1. Therese

  Fina du ❤️ Vilken fruktansvärd tid för er! Det finns ju liksom inget som lindrar. Men ta hand om dig trots att det är svårt. Beklagar så innerligt det ni tvingas gå igenom. Stor stor KRAM ❤️

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack ❤ Nej, det finns verkligen inget som lindrar :’-( Nu är jag hemma med barnen och då blir jag distraherad, men jag minns ju mormor i allt jag gör just nu. Jag tänker på hur hon älskade höra Isadora prata, hur glad hon blev för teckningen som Isadora gjorde, hur fascinerad hon var över Lucas första fingermålning. Jag minns saker hon sagt, saker vi brukade göra och så minns jag att jag aldrig mer kommer ha ett samtal med henne och så gråter jag igen. Jag är så jävla ledsen ❤

   Svara
   • Therese

    Ja man fattar egentligen inte hur viktig en person är förrän de är borta ? Skriv ned allt du tänker på, minnen, saker hon sagt och gjort. Det kommer du ha så mycket för senare ❤️ Beklagar så ❤️

   • Emma - På Smällen!

    Jag har tänkt mycket på det där, med mormor så har jag hela tiden vetat hur mycket hon betyder för mig. Jag tror att det är för att hon är en av mina “anknytningspersoner”, en av dom som tidigt tog hand om mig. Jag var mycket hos mormor och morfar när jag var liten så jag knöt an till mormor på samma sätt som jag har gjort till mina föräldrar. Hon är helt oersättlig för mig, inte bara som person utan även som den anknytningsperson som hon var. Nu finns inte hon längre och det är därför jag känner mig trasig. Jag tror aldrig den här sorgen kommer läka ? Tack för tipset! Det ska jag göra.

 2. C.

  Usch så tråkigt! Styrkekram till dig! Förlorade min pappa väldigt snabbt till cancer, alldeles för tidigt. Dumma sjukdom!

  Svara
 3. -Jenny-

  Jag förstår hur det känns. Min mans kompis fick besked 2 mars – nu är det inte långt kvar. ??? Han är bara 45 och mitt i livet. Cancer är bara – för jävligt!

  Svara
 4. Linda

  ”Säg upp dig” från allt annat i livet och åk till henne och va tillsammans med henne. Om hon vill förstås. Du kommer inte ångra dig.. Mvh en vars pappa gick bort i cancer när jag var nästan 12.

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Tack! Beklagar din sorg ❤️ Jag har varit med henne idag, tyvärr är hon för sjuk för att se eller prata med mig, men jag tror hon har uppskattat att hålla min hand idag ? JAg är på väg hem nu.

   Svara
 5. Linn

  Beklagar, usch det är så hemskt??
  Jag förstår hur du har det.
  Jag förlorade min mormor i cancer för några år sen, jag stod också henne väldigt nära. Jag fick inte komma in till henne, hennes sista tid på sjukhuset för jag var förkyld. Jag fick titta in på henne genom ett fönster i hennes dörr. Vårat sista möte, vi vinkade på varandra genom fönstret å det var knappt att hon orkade vinka. ?
  Många styrkekramat till dig denna jobbiga tid.?

  Svara
 6. Anke

  Massa styrkekramar!❤️ Förstår dig och din smärta så väl, förlorade min mormor i pancreas-cancer 2010 och det gick också väldigt fort från diagnos tills hon slutligen gick bort ? saknar henne väldigt mycket, tiden läkte inte såren direkt.. försök att tillbringa så mycket tid med henne som möjligt nu, och försök att inte ångra allt för mycket att du inte hälsade på oftare osv. Det gör jag också men tyvärr kan man ju inte ändra det. Du får komma ihåg allt fint hon fått uppleva med dig, tex dina barn osv. ❤️

  Svara
  • Emma - På Smällen!

   Beklagar din sorg ? Det känns inte som att tiden kommer läka mina sår heller. Jag saknar henne redan och det är svårt att förstå att hon kommer vara borta inom några dagar. Jag är i alla fall glad att jag fick chansen att säga hur mycket jag älskar henne igår. Och att hon pratade med mig igår även om det bara var lite. Jag önskar att jag hade träffat henne oftare, men jag är glad att jag träffade henne så mycket som jag ändå gjorde och att jag pratade med henne i telefon ofta. Min mormor har alltid varit min klippa här i livet. Hon är så stor del av mig ?? fy fasiken vad det här gör ont…

   Svara
 7. Therese

  Fy fan för cancer! Jag tänker inte säga att jag vet hur det känns, det för det gör man nog aldrig, men jag har varit med om samma sak. Både min moster (som inte ens fyllt 50) och min mormor gick bort på samma sätt. Max ett par månader från besked till bortgång och det finns inte ord för hur hemskt det är. Man hinner inte förbereda sig och det blir ju nästan som att förlora någon i en olycka. Finns inga ord som kan göra det bättre, men du får ta hand om dig och jag hoppas du har familj och vänner i din närhet nu ❤️

  Svara
 8. Evelina

  Åh, det gör sååå ont i mig! Förlorade själv min mormor till den där skitsjukdomen alldeles för tidigt för snart 12 år sedan. Vi stod varandra också väldigt nära, så jag vet precis hur hemskt det är för dig just nu. Det finns verkligen ingenting som kan trösta! ?❤️

  Svara
 9. Sandra Södergren

  Känner verkligen med dig. Min mormor var min bästa vän och vi stod varandra väldigt nära. Hon gick bort i cancer när jag var runt 13 år gammal. Skitsjukdom !

  Skickar en stor kram till dig !

  Svara

Skriv en Kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annonsera här